image title
image title
image title

Voor alle e-learning modules die Academie voor Vastgoed aanbiedt is onderstaande van toepassing tenzij anders wordt vermeld.​

​Instructie

 • U schrijft zich in of u heeft zich ingeschreven op een fictieve cursusdatum. U kunt de cursus daarna op ieder gewenst moment thuis maken (het kan een nacht duren voordat u toegang heeft tot de e-learning i.v.m. een synchronisatieproces).
 • Na het inschrijven gaat u naar ‘Mijn inschrijvingen’ en klikt u op het groene schoolbordje achter de cursustitel. U dient hiervoor ingelogd te zijn.
 • Vervolgens opent Easygenerator, ons e-learning programma. U ziet nu de melding “We can’t guarantee that Easygenerator will work perfectly on your current browser”.
 • Klik op ” I still want to continue”.
 • U vult nu uw e-mailadres in. Wanneer u voor het eerst een e-learning module bij ons volgt, vult u vervolgens uw voor- en achternaam in en maakt u een wachtwoord aan. Heeft u al eerder een e-learning gevolgd dan kunt u inloggen met de eerder aangemaakte gegevens.
 • Betreft het een e-learning zonder toets, dan klikt u aan het einde van de module rechtsboven op “dien resultaat in” en klik in het volgende scherm op “verstuur resultaten en log uit”. Let goed op uw score aan het einde van de e-learning, want u krijgt geen bevestiging per e-mail.

Praktische informatie

 • De resultaten van de e-learning variëren bij het gebruik op een tablet en IMac/ Macbook. Wij adviseren om de e-learning op een Windows apparaat te voltooien. Of om Google Chrome te gebruiken in plaats van Safari.
 • Wanneer u tussentijds wilt pauzeren (tijdens de module) klikt u rechtsboven op “neem pauze en ga later verder”. Let er hierbij op dat u de volgende keer verder gaat met de cursus op hetzelfde apparaat in dezelfde browser.
 • De toets kunt u niet pauzeren, houd hier rekening mee.
 • Houd er rekening mee dat de e-learning en eventuele toets afgerond moeten zijn voor de einddatum van de cursus.
 • Bij inschrijving voor een e-learning module krijgt u direct toegang tot de e-learning en doet u afstand van uw recht op 14 dagen bedenktijd. De studie-uren worden in de week na de einddatum toegekend wanneer de toets met een voldoende afgesloten is. ​

Toets

De e-learning wordt afgesloten met een toets. U heeft twee pogingen om deze toets te halen, wanneer u 70% of meer scoort, ontvangt u de studie-uren. Het kan tot het einde van het kalenderjaar duren voordat de studie-uren bij uw saldo zijn bijgeschreven. Let goed op uw score aan het einde van de e-learning, u krijgt geen bevestiging per e-mail.

Het is mogelijk om de toets te herkansen wanneer u twee keer gezakt bent. Aan een eventuele extra herkansing van de toets zijn kosten verbonden.

image

Heeft u een vraag?

Neem contact op
030 - 608 51 60
info@academievoorvastgoed.nl