image title
image title
image title

Branche

Huur en verhuur
Woningcorporaties
Makelaardij

Plaats

ZOOM (online)

Standaardprijs (excl. btw)

€ 75,-

Duur

vijf kwartier

Wwft in vijf kwartier

De Wet ter voorkoming van witwassen en financieren van terrorisme, als professional in de vastgoedbranche heb je er vast al mee te maken gehad. Maar, voldoet jouw kantoor wel aan artikel 35 van de Wwft? En hoe zat dat ook alweer precies met de relatie tot de Algemene Verordening Gegevensbescherming? 

In onze onlinecursus ‘Wwft in vijf kwartier’ vertelt mr. Bas van Overeem van advocatenkantoor Corten De Geer je alles wat je moet weten. Niet alleen wat de Wwft inhoudt maar ook hoe je voldoet aan alle verplichtingen die er voor jou uit voortvloeien.  

Na het volgen van deze cursus weet je hoe je een potentiële (ver)koper of huurder conform de WWFT identificeert en verifieert, hoe je UBO’s vaststelt, welke drie soorten cliëntenonderzoek de Wwft kent en welke je wanneer uit moet voeren.  Kortom: met deze cursus ken jij de verplichtingen op het gebied van de Wwft.  
 

Artikel 35 Wwft

Dit artikel stelt dat elk kantoor ervoor moet zorgen dat haar werknemers, voor zover relevant voor de uitoefening van hun taken, bekend zijn met de bepalingen van de wwft en periodiek opleidingen genieten die hen in staat stellen een ongebruikelijke transactie te herkennen en een cliëntenonderzoek goed en volledig uit te voeren. 

Voor wie?

Deze cursus is geschikt voor (assistent)makelaars, taxateurs en alle andere medewerkers in de vastgoedbranche.
De cursus geeft 1 facultatieve punt voor VastgoedCert en NRVT
Door het volgen van deze cursus voldoe je verder aan de opleidingsverplichting die voortvloeit uit de Wwft (artikel 35). 

De cursus wwft in vijf kwartier is ook als incompany cursus te boeken, neem contact met ons op voor de mogelijkheden. 

Studie-uren

NRVT

WOZ1
Wonen1
Landelijk Vastgoed1
Business1

VastgoedCert

WOZ-
Wonen1
Landelijk Vastgoed1
Business1

Heeft u een vraag?

Neem contact op
030 - 608 51 60
info@academievoorvastgoed.nl

  • Opleidingen en seminars voor ieder kennisniveau
  • Vakdocenten
  • Hoogste slagingspercentages
  • Innovatief

image title

De Autoriteit Persoonsgegevens ontvangt de laatste tijd steeds vaker klachten van consumenten die vinden dat makelaars voorafgaand aan de eerste bezichtiging teveel informatie opvragen. Ook zijn er klachten over het omgaan met en bewaren van persoonsgegevens en andere data.

Weet jij wat er wel en niet mag binnen de Algemene Verordening Gegevensbescherming? Wanneer je welke gegevens mag opvragen en of je die gegevens dan mag bewaren? En zo ja, hoe lang?

In de online cursus ‘AVG in vijf kwartier’ krijg je van mr. Bas van Overeem van advocatenkantoor Corten De Geer je in vijf kwartier het antwoord op deze vragen en meer. Na afloop weet je alles wat je als (medewerker van een) makelaar of taxateur moet weten over de AVG.