image title
image title
image title

Branche

Woningcorporaties
Makelaardij

Plaats

NADER TE BEPALEN

Standaardprijs

Duur

n.v.t.

Voor wie?

Deze opleiding is bedoeld voor (NVM-)makelaars, medewerkers van (NVM-)kantoren en derden mits zij minimaal een MBO opleiding niveau 4 met goed gevolg hebben afgerond en in staat zijn op HBO niveau te acteren. Bij het inschrijven voor de cursus ontvangen wij graag uw motivatie voor deelname en CV. Indien u niet minimaal een HBO opleiding heeft afgerond, doen wij ook een (telefonische) intake. 

Wat is het doel?

Bij de opleiding tot Woningmarktconsultant staat het verhogen van uw kennisniveau, het duiden van (lokale en regionale) omstandigheden centraal, maar ook hoe u hierover adviseert en een onderzoeksrapport schrijft. Dan gaat het dus niet alleen over de verkoop en verhuur van woningen, maar ook over ruimtelijke ontwikkelingen, grondprijzen, stadsvernieuwing en/of uitbreidingslocaties en woningdifferentiatie, transformatie en herbestemming, woningportefeuilles van corporaties en beleggers, gemeentelijke woonvisies enzovoort.

Hoe ziet het programma eruit?

De opleiding tot Woningmarktconsultant duurt twee jaar en wordt afgesloten met een eindscriptie die u voor een commissie (SVMNIVO) presenteert. Het begin van de opleiding is gelijk aan de Leerlijn Nieuwbouw.​ De opleiding tot Woningmarktconsultant vergt inspanning en levert u niet alleen kennis en marktaandeel in uw adviespraktijk op, maar ook collega Woningmarktconsultants! Al tijdens de opleiding kunt u aspirant-lid worden van de Vereniging van NVM Woningmarktconsultants.

Wachtrij

Deze wachtrij is aangemaakt om geïnteresseerden te kunnen registreren. De cursusdatum, prijs en het rooster zijn fictief. Op het moment dat de opleiding gereed is ontvangt u per e-mail een uitnodiging om zich in te schrijven voor de opleiding.  Aanmelden voor de wachtrij is kosteloos en vrijblijvend.

Heeft u een vraag?

Neem contact op
030 - 608 51 60
info@academievoorvastgoed.nl

  • Opleidingen en seminars voor ieder kennisniveau
  • Vakdocenten
  • Hoogste slagingspercentages
  • Innovatief

Verbaal Meesterschap, dé sleutel tot uw succes!

image title

In samenwerking met Denk Producties presenteren wij u op 3 oktober 2019 dé leiderschapstrainer van Nederland: Remco Claassen.

Remco deelt op deze dag zijn beste inzichten voor het eerst exclusief voor makelaars en taxateurs. Persoonlijke overtuigingskracht is de sleutel tot uw succes. Dit is hét moment om een verbale voorsprong te nemen op uw concurrent.
Schrijf u vandaag nog in*.

*6 PE-punten VastgoedCert en NRVT (niet voor WOZ)