image title
image title
image title

Branche

Woningcorporaties
Makelaardij

Plaats

NADER TE BEPALEN

Standaardprijs (excl. btw)

Duur

n.v.t.

Voor wie?

Deze opleiding is bedoeld voor (NVM-)makelaars, medewerkers van (NVM-)kantoren en derden mits zij minimaal een MBO opleiding niveau 4 met goed gevolg hebben afgerond en in staat zijn op HBO niveau te acteren. Bij het inschrijven voor de cursus ontvangen wij graag uw motivatie voor deelname en CV. Indien u niet minimaal een HBO opleiding heeft afgerond, doen wij ook een (telefonische) intake. 

Wat is het doel?

Bij de opleiding tot Woningmarktconsultant staat het verhogen van uw kennisniveau, het duiden van (lokale en regionale) omstandigheden centraal, maar ook hoe u hierover adviseert en een onderzoeksrapport schrijft. Dan gaat het dus niet alleen over de verkoop en verhuur van woningen, maar ook over ruimtelijke ontwikkelingen, grondprijzen, stadsvernieuwing en/of uitbreidingslocaties en woningdifferentiatie, transformatie en herbestemming, woningportefeuilles van corporaties en beleggers, gemeentelijke woonvisies enzovoort.

Hoe ziet het programma eruit?

De opleiding tot Woningmarktconsultant duurt twee jaar en wordt afgesloten met een eindscriptie die u voor een commissie (SVMNIVO) presenteert. Het begin van de opleiding is gelijk aan de Leerlijn Nieuwbouw.​ De opleiding tot Woningmarktconsultant vergt inspanning en levert u niet alleen kennis en marktaandeel in uw adviespraktijk op, maar ook collega Woningmarktconsultants! Al tijdens de opleiding kunt u aspirant-lid worden van de Vereniging van NVM Woningmarktconsultants.

Wachtrij

Deze wachtrij is aangemaakt om geïnteresseerden te kunnen registreren. De cursusdatum, prijs en het rooster zijn fictief. Op het moment dat de opleiding gereed is ontvangt u per e-mail een uitnodiging om zich in te schrijven voor de opleiding.  Aanmelden voor de wachtrij is kosteloos en vrijblijvend.

Heeft u een vraag?

Neem contact op
030 - 608 51 60
info@academievoorvastgoed.nl

  • Opleidingen en seminars voor ieder kennisniveau
  • Vakdocenten
  • Hoogste slagingspercentages
  • Innovatief

Corona update – vanaf 1 september ook weer op locatie!image title

Vanaf 1 september geeft de Academie ook weer op locatie les! Uiteraard rekening houdend met alle dan geldende COVID-maatregelen.

Voor diegenen die zich nog niet comfortabel voelen bij het samenkomen in een lokaal worden verschillende cursussen en vakopleidingen nog steeds in ons virtuele klaslokaal aangeboden. Je kunt dus zelf kiezen: volg je de les op locatie of kies voor de locatie ‘Zoom’ en doe je waar maar wilt mee in ons virtuele klaslokaal.

Voor vragen zijn wij bereikbaar op telefoonnummer 030 608 51 60.

Altijd op de hoogte zijn van het laatste nieuws? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief.