image title
image title
image title

Branche

Woningcorporaties
Makelaardij

Plaats

NADER TE BEPALEN

Standaardprijs

Duur

n.v.t.

Voor wie?

Deze opleiding is bedoeld voor (NVM-)makelaars, medewerkers van (NVM-)kantoren en derden mits zij minimaal een MBO opleiding niveau 4 met goed gevolg hebben afgerond en in staat zijn op HBO niveau te acteren. Bij het inschrijven voor de cursus ontvangen wij graag uw motivatie voor deelname en CV. Indien u niet minimaal een HBO opleiding heeft afgerond, doen wij ook een (telefonische) intake. 

Wat is het doel?

Bij de opleiding tot Woningmarktconsultant staat het verhogen van uw kennisniveau, het duiden van (lokale en regionale) omstandigheden centraal, maar ook hoe u hierover adviseert en een onderzoeksrapport schrijft. Dan gaat het dus niet alleen over de verkoop en verhuur van woningen, maar ook over ruimtelijke ontwikkelingen, grondprijzen, stadsvernieuwing en/of uitbreidingslocaties en woningdifferentiatie, transformatie en herbestemming, woningportefeuilles van corporaties en beleggers, gemeentelijke woonvisies enzovoort.

Hoe ziet het programma eruit?

De opleiding tot Woningmarktconsultant duurt twee jaar en wordt afgesloten met een eindscriptie die u voor een commissie (SVMNIVO) presenteert. Het begin van de opleiding is gelijk aan de Leerlijn Nieuwbouw.​ De opleiding tot Woningmarktconsultant vergt inspanning en levert u niet alleen kennis en marktaandeel in uw adviespraktijk op, maar ook collega Woningmarktconsultants! Al tijdens de opleiding kunt u aspirant-lid worden van de Vereniging van NVM Woningmarktconsultants.

Wachtrij

Deze wachtrij is aangemaakt om geïnteresseerden te kunnen registreren. De cursusdatum, prijs en het rooster zijn fictief. Op het moment dat de opleiding gereed is ontvangt u per e-mail een uitnodiging om zich in te schrijven voor de opleiding.  Aanmelden voor de wachtrij is kosteloos en vrijblijvend.

Heeft u een vraag?

Neem contact op
030 - 608 51 60
info@academievoorvastgoed.nl

  • Opleidingen en seminars voor ieder kennisniveau
  • Vakdocenten
  • Hoogste slagingspercentages
  • Innovatief

Beste bezoeker,image title

Wegens werkzaamheden is de ingang aan de noordkant van parkeergarage Stadshuis vanaf 26 augustus met de auto* niet bereikbaar. 

Dit betekent dat u, indien u met de auto naar de Academie voor Vastgoed reist, moet navigeren naar de Tinnegieterstede 1 (3431 HW Nieuwegein). Hier kunt u de parkeergarage in rijden. Vervolgens kunt u de parkeergarage te voet aan de noordzijde verlaten zoals u gewend bent.

Bij vragen kunt u uiteraard te allen tijde contact met ons opnemen. 

Team Academie voor Vastgoed

*Met de fiets of lopend kunt u de parkeergarage nog wel aan de noordkant bereiken.