image title
image title
image title

Branche

Makelaardij

Plaats

ZOOM (online)
AMSTERDAM

Standaardprijs (excl. btw)

€ 270,-

Duur

6 uur

Voor wie?

Voor makelaar Wonen die niet in aanmerking komen voor het vernieuwde hercertificeringssysteem van VastgoedCert. 

Let op: Bent u makelaar Wonen en BV of LV? Dan is deze dag niet voor u. Meld u aan voor de verplichte dag BV/LV en de halve dag Wonen

Hoe ziet de cursus eruit?

Het Kennis Centrum Aanpak Funderingsproblematiek (KCAF) schat dat er zo’n 700.000 tot 800.000 woningen bedreigd worden door rottende funderingen. Opdoen van kennis over de laatste ontwikkelingen rond funderingsproblematiek, naast de traditionele problemen, ook de risico’s /problemen door delfstoffenwinning, bodemdaling en klimaatverandering; is daarom essentieel. 

In 2019 heeft dit onderwerp al in het aanbod van de Academie voor Vastgoed gezeten. VastgoedCert heeft dit onderwerp voor 2020 geadopteerd als verplicht dagdeel. In plaats van herhaling geven we de problematiek dit jaar een “gezicht”. Je leert alles over de schade door middel van een virtueel bezoek aan een woonwijk.  We bespreken aan de hand van videobeelden de theorie; wanneer moet je overgaan tot bodemonderzoek, wanneer is er sprake van funderingsschade en welke mogelijkheden zijn er voor herstel? 

Studie-uren

NRVT

Wonen6

VastgoedCert

Wonen6

Heeft u een vraag?

Neem contact op
030 - 608 51 60
info@academievoorvastgoed.nl

  • Opleidingen en seminars voor ieder kennisniveau
  • Vakdocenten
  • Hoogste slagingspercentages
  • Innovatief