image title
image title
image title

Branche

Makelaardij

Plaats

Friesland
NIEUWEGEIN
GOUDA
EINDHOVEN
HAARLEM

Kijk voor meer beschikbare plaatsen onderaan de pagina.

Standaardprijs (excl. btw)

€ 160,-

Duur

Voor wie?

Dit dagdeel is verplicht voor alle makelaars die zijn ingeschreven in de kamer Wonen en de kamer BV en/of LV. 
Ben je alleen ingeschreven in de kamer Wonen dan moet je inschrijven voor een andere verplichte dag. Klik hier voor meer informatie.

Wat is het doel?

Het Kennis Centrum Aanpak Funderingsproblematiek (KCAF) schat dat er zo’n 700.000 tot 800.000 woningen bedreigd worden door rottende funderingen. 

Opdoen van kennis over de laatste ontwikkelingen rond funderingsproblematiek, naast de traditionele problemen, ook de risico’s /problemen door delfstoffenwinning, bodemdaling en klimaatverandering; is daarmee essentieel. 

Hoe ziet het programma eruit? 

In 2019 heeft dit onderwerp al in het aanbod van de Academie voor Vastgoed gezeten. Als verplicht dagdeel heeft VastgoedCert dit onderwerp voor 2020 geadopteerd. In plaats van herhaling gaan we dit jaar met dit onderwerp op locatie (met uitzondering van Nieuwegein en Eindhoven).  

Het bekijken van schade direct in een woonwijk geeft de problematiek een “gezicht”. Als eerste zal de theoretische kennis besproken worden; wanneer moet je overgaan tot bodemonderzoek, wanneer is er sprake van funderingsschade en welke mogelijkheden zijn er voor herstel? 

Om zo’n project te kunnen bezoeken ben je op een locatie in de buurt van het project. Dat zijn niet onze standaard hotels en maakt dat dit dagdeel meer bijzonder is dan normaal! 

 

Studie-uren

NRVT

Wonen3

VastgoedCert

Wonen3

Heeft u een vraag?

Neem contact op
030 - 608 51 60
info@academievoorvastgoed.nl

  • Opleidingen en seminars voor ieder kennisniveau
  • Vakdocenten
  • Hoogste slagingspercentages
  • Innovatief

Corona update – vanaf 1 september ook weer op locatie!image title

Vanaf 1 september geeft de Academie ook weer op locatie les! Uiteraard rekening houdend met alle dan geldende COVID-maatregelen.

Voor diegenen die zich nog niet comfortabel voelen bij het samenkomen in een lokaal worden verschillende cursussen en vakopleidingen nog steeds in ons virtuele klaslokaal aangeboden. Je kunt dus zelf kiezen: volg je de les op locatie of kies voor de locatie ‘Zoom’ en doe je waar maar wilt mee in ons virtuele klaslokaal.

Voor vragen zijn wij bereikbaar op telefoonnummer 030 608 51 60.

Altijd op de hoogte zijn van het laatste nieuws? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief.