image title
image title
image title

Branche

Makelaardij

Plaats

ZOOM (online)

Standaardprijs (excl. btw)

€ 270,-

Duur

Voor wie?

Deze cursus is verplicht voor iedereen die is ingeschreven in het VastgoedCert register voor de Kamer Bedrijfsmatig Vastgoed of Landelijk Vastgoed

Hoe ziet de dag eruit?

Tijdens deze verplichte dag worden een aantal onderwerpen besproken die voor jou als makelaar onmisbaar zijn. Voor alle onderwerpen geldt natuurlijk dat de laatste stand van zaken besproken wordt.

Onderwerpen

Begin december 2019 verstuurden de brancheverenigingen een brandbrief naar de Tweede Kamer is om jouw veiligheid rol als poortwachter met betrekking tot de Wwft te waarborgen. Tijdens de verplichte dag gaan we in op de laatste stand van zaken. 

Je leert een BOV (Broker’s opinion of value) of een waardeadvies en verkoopindicatie te construeren en te evalueren. Welke waarderingsmethoden moeten gebruikt worden om een gegeven waarde te bepalen? 

Na de geactualiseerde meetinstructie per 1 juli 2019 worden de ervaringen besproken van het gebruik daarvan. Welke juridische implicaties kan foutief meten hebben op jouw dagelijkse praktijk?  

Tot slot ga je, samen met collega’s, onderzoeken hoe betrouwbaar de openbare informatiebronnen zijn, om een goede waardebepaling vast te kunnen stellen. Voorbeelden zijn het Kadaster, bodemloket, Ruimtelijke plannen enzovoorts. 

 

Studie-uren

VastgoedCert

Landelijk Vastgoed6
Wonen3
Business6

NRVT

Landelijk Vastgoed3
Wonen3
Business3

Heeft u een vraag?

Neem contact op
030 - 608 51 60
info@academievoorvastgoed.nl

  • Opleidingen en seminars voor ieder kennisniveau
  • Vakdocenten
  • Hoogste slagingspercentages
  • Innovatief