image title
image title
image title

Branche

Makelaardij

Plaats

ZOOM (online)
NIEUWEGEIN
ZWOLLE
EINDHOVEN
AMSTERDAM

Kijk voor meer beschikbare plaatsen onderaan de pagina.

Standaardprijs (excl. btw)

€ 270,-

Duur

Voor wie?

Deze cursus is verplicht voor iedereen die is ingeschreven in het VastgoedCert register voor de Kamer Bedrijfsmatig Vastgoed of Landelijk Vastgoed

Hoe ziet de dag eruit?

Tijdens deze verplichte dag worden een aantal onderwerpen besproken die voor jou als makelaar onmisbaar zijn. Voor alle onderwerpen geldt natuurlijk dat de laatste stand van zaken besproken wordt.

Onderwerpen

Begin december 2019 verstuurden de brancheverenigingen een brandbrief naar de Tweede Kamer is om jouw veiligheid rol als poortwachter met betrekking tot de Wwft te waarborgen. Tijdens de verplichte dag gaan we in op de laatste stand van zaken. 

Je leert een BOV (Broker’s opinion of value) of een waardeadvies en verkoopindicatie te construeren en te evalueren. Welke waarderingsmethoden moeten gebruikt worden om een gegeven waarde te bepalen? 

Na de geactualiseerde meetinstructie per 1 juli 2019 worden de ervaringen besproken van het gebruik daarvan. Welke juridische implicaties kan foutief meten hebben op jouw dagelijkse praktijk?  

Tot slot ga je, samen met collega’s, onderzoeken hoe betrouwbaar de openbare informatiebronnen zijn, om een goede waardebepaling vast te kunnen stellen. Voorbeelden zijn het Kadaster, bodemloket, Ruimtelijke plannen enzovoorts. 

 

Studie-uren

VastgoedCert

Landelijk Vastgoed6
Business6
Wonen3

NRVT

Landelijk Vastgoed3
Business3
Wonen3

Heeft u een vraag?

Neem contact op
030 - 608 51 60
info@academievoorvastgoed.nl

  • Opleidingen en seminars voor ieder kennisniveau
  • Vakdocenten
  • Hoogste slagingspercentages
  • Innovatief

Corona update – vanaf 1 september ook weer op locatie!image title

Vanaf 1 september geeft de Academie ook weer op locatie les! Uiteraard rekening houdend met alle dan geldende COVID-maatregelen.

Voor diegenen die zich nog niet comfortabel voelen bij het samenkomen in een lokaal worden verschillende cursussen en vakopleidingen nog steeds in ons virtuele klaslokaal aangeboden. Je kunt dus zelf kiezen: volg je de les op locatie of kies voor de locatie ‘Zoom’ en doe je waar maar wilt mee in ons virtuele klaslokaal.

Voor vragen zijn wij bereikbaar op telefoonnummer 030 608 51 60.

Altijd op de hoogte zijn van het laatste nieuws? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief.