image title
image title
image title

Branche

Makelaardij

Plaats

ZOOM (online)

Standaardprijs (excl. btw)

€ 330,-

Duur

Voor wie?

Ben je bij VastgoedCert ingeschreven in de kamer BV? Dan is dit jouw verplichte dag voor 2021.   

Wat is het doel? 

Tijdens deze verplichte dag van VastgoedCert komen onder andere de ontwikkelingen op het gebied van duurzaam vastgoed aan bod.  

Na het volgen van deze dag heb je de verplichte punten van VastgoedCert voor de kamer Bedrijfsmatig Vastgoed gehaald. Vervolgens dien je per kamer nog een keuzeonderwerp (facultatieve dag) te volgen. Sta je in meerdere kamers ingeschreven? Let dan goed op bij je keuze voor de facultatieve dag. Een cursusdag die goedgekeurd is voor meerdere kamers, levert automatisch voor alle betreffende kamers het vermelde aantal punten op.  

Kom je er niet uit? Kies dan voor een totaalpakket.   

Hoe ziet het programma eruit?

Verduurzaming en energietransitie blijven belangrijke onderwerpen voor de vastgoedmarkt. Wat zijn de ontwikkelingen op het gebied van duurzaam vastgoed? Zijn er specifieke eisen die gesteld worden aan een duurzaam gebouw? Hoe verhoudt zich dat tot de wetgeving, isolatie en installaties?  

Daarnaast neemt de digitalisering een vlucht en werken steeds meer mensen vanuit huis, welke gevolgen heeft dat voor de vastgoedmarkt? Wat zijn nog meer effecten/ gevolgen van de coronacrisis op het vastgoed? En wat doet dat met de waardering? Allemaal vragen waar je tijdens deze dag antwoord op krijgt. 

VastgoedCert nieuwe regeling  

Vernieuwd jouw VastgoedCert certificaat? Dan kom je automatisch in de nieuwe certificeringsregeling van VastgoedCert. Wij raden je aan de voorbereiding op de toets te volgen én alsnog aan te melden voor de verplichte dag. Deze onderwerpen worden namelijk getoetst in de tweede niveaumeting. Kijk op mijnvastgoedcert.nl voor jouw registratie en de vervaldata.  

 

Studie-uren

VastgoedCert

Business6
WOZ-

NRVT

Business6
WOZ6

Heeft u een vraag?

Neem contact op
030 - 608 51 60
info@academievoorvastgoed.nl

  • Opleidingen en seminars voor ieder kennisniveau
  • Vakdocenten
  • Hoogste slagingspercentages
  • Innovatief

image title

De Autoriteit Persoonsgegevens ontvangt de laatste tijd steeds vaker klachten van consumenten die vinden dat makelaars voorafgaand aan de eerste bezichtiging teveel informatie opvragen. Ook zijn er klachten over het omgaan met en bewaren van persoonsgegevens en andere data.

Weet jij wat er wel en niet mag binnen de Algemene Verordening Gegevensbescherming? Wanneer je welke gegevens mag opvragen en of je die gegevens dan mag bewaren? En zo ja, hoe lang?

In de online cursus ‘AVG in vijf kwartier’ krijg je van mr. Bas van Overeem van advocatenkantoor Corten De Geer je in vijf kwartier het antwoord op deze vragen en meer. Na afloop weet je alles wat je als (medewerker van een) makelaar of taxateur moet weten over de AVG.