image title
image title
image title

Branche

Makelaardij
Taxatiebranche

Plaats

Groningen
ROTTERDAM
ROSMALEN
DUIVEN

Standaardprijs

€ 330,-

Duur

Voor wie?

Makelaars en taxateurs van alle vakgroepen: Wonen, Bedrijfsmatig Vastgoed, Landelijk Vastgoed en WOZ.

Wat is het doel?

Na deze cursus bent u weer op de hoogte van de fiscale actualiteit rondom vastgoed voor de inkomstenbelasting, overdrachtsbelasting, BTW en de erf- en schenkbelasting

Hoe ziet het programma eruit?

Tijdens deze cursus wordt ingegaan op de relevante fiscale aspecten rondom vastgoed. Punten die aan de orde komen:

  • De eigenwoningregeling in de inkomstenbelasting met aandacht voor het overgangsrecht voor de eigenwoningschuld en de invloed van het nieuwe huwelijksvermogensrecht op de eigenwoningregeling.
  • De definitie van een woning voor de overdrachtsbelasting aan de hand van recente jurisprudentie en aandacht voor de juiste werking van de doorverkooptermijn.
  • Aanpassing van de WET OB m.b.t. de definitie van bouwgrond voor de BTW n.a.v. Europese jurisprudentie en de samenloopregeling BTW en Overdrachtsbelasting.
  • Waardering woning in de erf- en schenkbelasting, werking vruchtgebruik en bloot eigendom en samenloopregeling schenkbelasting en overdrachtsbelasting.

Studie-uren

NRVT

Landelijk Vastgoed6
Business6
Wonen6
WOZ6

VastgoedCert

Landelijk Vastgoed6
Business6
Wonen6
WOZ-

Heeft u een vraag?

Neem contact op
030 - 608 51 60
info@academievoorvastgoed.nl

  • Opleidingen en seminars voor ieder kennisniveau
  • Vakdocenten
  • Hoogste slagingspercentages
  • Innovatief

image titleTekort aan aanbod pakt u niet aan door simpelweg meer marketing(budget) in te zetten. Maar hoe dan wel? Dat ervaart u tijdens verschillende workshops op de Themadag Wonen op 13 juni in Zeist.

Xander Coolen gaat met u slag met een concreet actieplan om te komen tot meer samenwerking met projectontwikkelaars. Van Riny van As geeft u alle ins en outs over emotiebeheer en Lonneke van Dasler vertelt hoe u invloed uit kunt oefenen op de keuzes die klanten maken. Wilt u meer leren over de MIDAS-tools? Ook dan is de Themadag Wonen voor u. Eric De Graaf laat live zien hoe u bijvoorbeeld Nieuwbouwadvies PRO in kunt zetten bij uw acquisitie.

Kortom: de Themadag Wonen wilt u niet missen. Meld u vandaag nog aan via de link in comments. Deelname levert u tevens 6-PE punten op voor VastgoedCert en NRVT (uitgezonderd WOZ)

Voor meer informatie of om u direct aan te melden klikt u hier.