image title
image title
image title

Branche

Makelaardij
Taxatiebranche

Plaats

ZOOM (online)

Standaardprijs (excl. btw)

€ 330,-

Duur

6 uur - verdeeld over drie sessies

Wat is het doel van de cursus?

In drie online ochtendsessies van elk twee uur neemt de docent je mee door de wereld van herbestemmen en transformeren. De docent is zelf bij veel transformaties betrokken geweest en kan je er veel over vertellen en laten zien, dit maakt de cursus praktijkgericht en interessant.

Na afloop van de drie sessies ben je op de hoogte van de actuele ontwikkelingen op het gebied van herbestemmen en transformeren. Wist je bijvoorbeeld dat menig gemeente op dit moment haar woonvisie aanpast om meer woningaanbod te kunnen creëren? Het is belangrijk jouw klant hierover te kunnen adviseren. Zowel op het gebied van ruimtelijke ordening, als op het gebied van de kosten en mogelijke waardeontwikkeling. Ook de verduurzaming van bestaande gebouwen wordt een steeds actueler vraagstuk en wordt dus ook tijdens deze sessies behandeld. Want hoe zit het hier met de kosten versus de waardeontwikkeling? Wie investeert in duurzaamheid (eigenaar of huurder) en hoe wordt dit verrekend? En is het dan nog wel haalbaar?

Hoe ziet het programma eruit?

In drie sessies van 09:00 – 11:00 uur neemt de docent je mee in de volgende onderwerpen: 

    – Deel 1: Herbestemming & Transformatie en voorbeelden

    – Deel 2: Duurzaamheid en impact op woonwaarderingsstelsel

    – Deel 3: Haalbaarheid transformatie

Studie-uren

NRVT

Business6
Wonen6
WOZ6

VastgoedCert

Business6
Wonen6
WOZ-

Heeft u een vraag?

Neem contact op
030 - 608 51 60
info@academievoorvastgoed.nl

  • Opleidingen en seminars voor ieder kennisniveau
  • Vakdocenten
  • Hoogste slagingspercentages
  • Innovatief

image title

De Autoriteit Persoonsgegevens ontvangt de laatste tijd steeds vaker klachten van consumenten die vinden dat makelaars voorafgaand aan de eerste bezichtiging teveel informatie opvragen. Ook zijn er klachten over het omgaan met en bewaren van persoonsgegevens en andere data.

Weet jij wat er wel en niet mag binnen de Algemene Verordening Gegevensbescherming? Wanneer je welke gegevens mag opvragen en of je die gegevens dan mag bewaren? En zo ja, hoe lang?

In de online cursus ‘AVG in vijf kwartier’ krijg je van mr. Bas van Overeem van advocatenkantoor Corten De Geer je in vijf kwartier het antwoord op deze vragen en meer. Na afloop weet je alles wat je als (medewerker van een) makelaar of taxateur moet weten over de AVG.