image title
image title
image title

Branche

Makelaardij
Taxatiebranche

Plaats

Standaardprijs

€ 400,-

Duur

Het programma

Een must voor makelaars en taxateurs van de toekomst. De Themadag Wonen 2019 staat in het teken van het verhogen van uw aanbod. U krijgt tips en tricks die u direct kunt toepassen in uw praktijk. U ontvangt tevens 6 studiepunten in de kamers Wonen, BV en LV van VastgoedCert en NRVT.

Top-sprekers en interactieve workshops

De dag wordt geopend door niemand minder dan oud-wereldkampioen debatteren Sharon Kroes. Hij legt u uit hoe u een koper, verkoper of potentiële klant van uw verhaal overtuigt. Wat er nodig is om iemand écht in uw verkoopplan te laten geloven en waardoor de kans dat u de woning mag verkopen toeneemt.

We vervolgen het programma met vier interessante workshops:

  • ‘Succesvol samenwerken met projectontwikkelaars’. Xander Coolen legt uit hoe u projectontwikkelaars kunt overtuigen u als makelaar in te zetten. Samen met Xander werkt u een concreet actieplan uit waarmee u meteen aan de slag kunt in uw praktijk.

  • ‘MIDAS-tools voor acquisitie’. Een aantal MIDAS-tools kent u waarschijnlijk wel zoals Wonen Stamkaart en Wonen Prijsontwikkeling. Maar wist u ook dat u MIDAS-tools zeer goed kunt inzetten bij uw acquisitie? Eric de Graaf van het NVM-bureau geeft een live-presentatie van onder andere GeoWeb en Nieuwbouwadvies PRO.

  • ‘Emotiebeheer voor meer rendement uit klantcontact’. Acquisitie is vaak het resultaat van onbewuste gevoelsprocessen. Riny van As presenteert u daarom een gebruiksaanwijzing van het hoofd. Hoe creëert u een goede klantbeleving waarmee u een verkoopopdracht binnenhaalt?
  • ‘Zorg ervoor dat u gekozen wordt; 12 principes over het beïnvloeden van keuzes’. Kunt u invloed uitoefenen op de keuze die iemand maakt? Bijvoorbeeld de keuze om u als makelaar in te huren of de keuze voor een huis? En als u dit kunt beïnvloeden, hoe moet dat dan? Lonneke van Dasler legt het uit. 

Tweede plenaire deel

Welke oplossingen zijn er te bedenken voor het tekort aan aanbod? Visionair en strategisch prestatie-adviseur Wim Davidse deelt zijn sector overschrijdende inzichten met u tijdens het tweede plenaire gedeelte. U krijgt praktische tools aangereikt waarmee uw ‘etalage’ zich weer met aanbod vult. 

Netwerkborrel

Aan het eind van de Themadag Wonen bruist u van de energie en nieuwe ideeën. Tijdens de afsluitende borrel heeft u alle gelegenheid hier met vakgenoten over te spreken.

Introducé-korting voor uw medewerkers
Neem een medewerker van uw kantoor mee en hij/zij krijgt toegang tot deze dag voor slechts € 275,- excl. btw. Neem contact met ons op om gebruik te maken van deze actie.

Kortom: deze dag wilt u niet missen. Meld u vandaag nog aan! 

Studie-uren

NRVT

Landelijk Vastgoed6
Business6
Wonen6
WOZ6

VastgoedCert

Landelijk Vastgoed6
Business6
Wonen6
WOZ-

Heeft u een vraag?

Neem contact op
030 - 608 51 60
info@academievoorvastgoed.nl

  • Opleidingen en seminars voor ieder kennisniveau
  • Vakdocenten
  • Hoogste slagingspercentages
  • Innovatief

Verbaal Meesterschap, dé sleutel tot uw succes!

image title

In samenwerking met Denk Producties presenteren wij u op 3 oktober 2019 dé leiderschapstrainer van Nederland: Remco Claassen.

Remco deelt op deze dag zijn beste inzichten voor het eerst exclusief voor makelaars en taxateurs. Persoonlijke overtuigingskracht is de sleutel tot uw succes. Dit is hét moment om een verbale voorsprong te nemen op uw concurrent.
Schrijf u vandaag nog in*.

*6 PE-punten VastgoedCert en NRVT (niet voor WOZ)