image title
image title
image title

Branche

Huur en verhuur
Makelaardij
Taxatiebranche

Plaats

Standaardprijs

€ 400,-

Duur

1 dag

Voor wie?

Makelaars en taxateurs Wonen​ die voorbereid willen zijn op de toekomst.

Wat is het doel?

Tijdens deze dag brengen we in kaart waar u als makelaar en taxateur mee te maken krijgt en hoe u deze trends en ontwikkelingen kunt gebruiken. Het is ons doel om u tijdens deze dag te verrassen en inspireren.

Hoe ziet het programma er uit?

Op deze dag zult u ervaren waarom u als makelaar/taxateur (technologische) ontwikkelingen en trends niet kunt negeren. Wat komt er op u af en welke mogelijkheden zijn er om dit in uw eigen werkpraktijk in te zetten? In het ochtendgedeelte ervaart u in een aantal interessante workshops hoe u techniek en technische middelen kunt inzetten. Het middaggedeelte is plenair,  door een aantal interessante sprekers wordt ingegaan op wat er nu op u afkomt als makelaar/taxateur en waarom u bepaalde trends en ontwikkelingen niet kunt negeren. We sluiten de dag af met een borrel.

Workshops

U kunt kiezen uit drie verschillende workshops in het ochtendgedeelte. De thema’s zijn:

Sprekers en dagvoorzitter

In de middag gaan we plenair aan de slag. Elisabeth van den Hogen neemt de leiding over het middaggedeelte. Johan Tadema spreekt over online marketing in de makelaardij en Annemarie van Campen (innovatie-expert) inspireert u hoe u aan de slag kunt met innovatie.

​De Themadag vindt plaats in het ‘t Spant in Bussum. Een mooie locatie die het alleen al waard maakt om de Themadag bij te wonen. U kunt uitgaan van een keurig verzorgde en inspirerende dag; een unieke manier om geïnspireerd te worden en tegelijkertijd  uw studie-uren te behalen.​

Studie-uren

NRVT

Wonen6

VastgoedCert

Wonen6

Heeft u een vraag?

Neem contact op
030 - 608 51 60
info@academievoorvastgoed.nl

  • Opleidingen en seminars voor ieder kennisniveau
  • Vakdocenten
  • Hoogste slagingspercentages
  • Innovatief

Studieadvies Service

image titleDirect een overzicht van de cursussen die het meest geschikt zijn om zo efficiënt mogelijk aan uw educatieverplichtingen te voldoen? Meld u aan voor onze Studieadvies Service en wij doen de rest. U ontvangt van ons een studieadvies op maat waarmee u aan al uw verplichtingen voldoet.

 

Ik wil advies voor 2018Ik wil advies voor 2019
* Verplichte velden