image title
image title
image title

Branche

Makelaardij
Taxatiebranche

Plaats

NIEUWEGEIN/UTRECHT
ZOOM (online)
Locatie niet nodig

Standaardprijs (excl. btw)

€ 950,-

Duur

14 lessen (circa 2,5 maand)

Voor wie?

De tweede stap in de opleiding tot (Kandidaat) Register-Makelaar Wonen is de specialisatie Wonen. Deze is bestemd voor studenten die het SVMNIVO-diploma Basistheorie Vastgoeddeskundige behaald hebben en zich willen specialiseren in het particuliere vastgoed.

Hoe ziet het programma eruit?​

De Specialisatie Wonen bestaat uit een theoriegedeelte (Praktijkleer Wonen) en een vaardighedengedeelte (Vakbekwaamheid Wonen). De opleiding is gebaseerd op de toetstermen uit het Kwalificatiedossier Register-Makelaar Wonen, zodat er een goede aansluiting is tussen opleiding en examen.

De onderwerpen in de lessen Praktijkleer Wonen behandeld worden zijn:

 • Makelaardijleer
 • Koop en Verkoop
 • Huur en Verhuur
 • Financiering
 • Waardebepaling
 • Marketing
 • Ethiek

Examinering SVMNIVO

SVMNIVO neemt beide examens af. Praktijkleer Wonen wordt afgesloten via een flextoets.  Zie de website van SVMNIVO voor meer informatie over het examen.

Goed om te weten

Deze module is theoretisch én praktisch van aard en er is voldoende gelegenheid voor vragen en praktijkervaringen. De docenten zijn vakinhoudelijke experts met (veel) ervaring in het lesgeven. ​

Wat is bij de prijs inbegrepen? 
U ontvangt lesmateriaal dat door de Academie voor Vastgoed vervaardigd is.  U heeft aanvullend ook studieboeken nodig. Deze zijn niet bij de prijs inbegrepen. De link naar onze boekenlijst vindt u terug in de definitieve bevestiging die twee weken voor start van een module/opleiding wordt verstuurd. Deze boeken bestelt u zelf, zo kort mogelijk voor aanvang van een module, zodat u altijd over het meest recente studiemateriaal beschikt. De boeken bestelt u het eenvoudigst via Studystore.

Voor al uw vragen

Wilt u weten hoe u makelaar kunt worden? Weet u niet zeker of uw vooropleiding passend is? Wilt u eerst het studiemateriaal inzien? Wij helpen u graag! Bel 030 – 608 51 60 voor een afspraak met onze studieadviseur of kom naar een van onze Open Avonden.

Heeft u nog geen baan in de makelaardij? Neem dan eens een kijkje op de website van 2B Connected: www.2bconnected.org

 

 

Heeft u een vraag?

Neem contact op
030 - 608 51 60
info@academievoorvastgoed.nl

 • Opleidingen en seminars voor ieder kennisniveau
 • Vakdocenten
 • Hoogste slagingspercentages
 • Innovatief

NIEUW in de vijf kwartier serie: onderhandelen!image title

Op maandag 7 juni giet superspecialist George van Houtem speciaal voor jou als vastgoedprofessional zoveel mogelijk kennis in een online seminar van vijf kwartier. Je leert niet hoe je onderhandelt bij aan- of verkoop (want dat kun je tenslotte al) maar wel hoe je nóg betere onderhandelresultaten behaalt en wat dé geheimen van het onderhandelen zijn. 

Zo zet jij in de toekomst zelfs de meest complexe onderhandelingen met zelfvertrouwen naar jouw hand! Dit seminar wil je niet missen, klik hier om je aan te melden!

*1 PE-punt VastgoedCert en 1 vrije ruimte punt NRVT