image title
image title
image title

Branche

Makelaardij

Plaats

Standaardprijs (excl. btw)

€ 330,-

Duur

Voor wie?

Makelaars Wonen

Wat is het doel?

NVM Nieuwbouwspecialisten spelen een belangrijke rol bij de marketing van nieuwe woningen. Geen enkele andere partij staat zo nauw in contact met de vraag vanuit de markt. Daarom is het noodzakelijk dat alle NVM Nieuwbouwspecialisten op de hoogte blijven van de ontwikkelingen op dit gebied. Vanuit de NVM wordt ieder jaar een praktijkdag nieuwbouw georganiseerd voor nieuwbouwspecialisten. Met daarin een actueel thema en een praktijkbezoek aan een nieuwbouwlocatie vormt onderdeel van het cursusprogramma.   

Hoe ziet het programma eruit?​

Dit najaar gaan we een bezoek brengen aan een groot herbestemmingsgebied rondom Eindhoven namelijk de oude Philips terreinen met hun gebouwen. Inmiddels is Philips naar Amsterdam verhuisd maar Strijp R is één van vele voormalige Philipsplekken die in het stadsdeel Strijp herontwikkeld is. 

Strijp R ligt in Eindhoven en is ook nauw verweven met de geschiedenis van die stad. Strijp R was één van de drie industrieterreinen die Philips tussen de jaren 20 en 50 van de vorige eeuw in het stadsdeel Strijp ontwikkelde: Strijp S, Strijp T en Strijp R. Aan Strijp IJ en P zijn ze nooit toegekomen. Strijp R was de laatste van die drie en vooral gericht op productie rondom de televisie. Decennialang een van Philips’ paradepaardjes.  

Een aantal industriële panden is blijven staan zoals de plek waar de wereld rondom Piet Hein Eek tot leven komt, maar ook het voormalige portiersgebouw en het voormalige pompgebouw. De laatste twee zijn omgetoverd, in samenwerking met Piet Hein Eek, tot fantastische plekken om te wonen en het zijn tegelijkertijd relicten van de ‘oude tijden’.  

In de ochtend zal nieuwbouwspecialist Pieter van Santvoort ons vertellen over de ontwikkelingen op Strijp R. Hij is nauw betrokken bij de verkoop van de nieuwe woningen en het ontwikkelen van het gebied. Wat is de rol van de nieuwbouwmakelaar? Hoe raak je betrokken bij zo’n project? 

Wij zijn in het restaurant van Piet Hein Eek midden in het gebied Strijp R. Hij heeft een grote rol gespeeld in de herontwikkeling. Hier kunt u zelf ervaren wat de mogelijkheden zijn van oude industriegebouwen. 

In de middag krijgen we een rondleiding van Ralf Peeters van Amvest door de wijk. Hij is projectdirecteur van het herontwikkelingsgebied Strijp R. Hij zal ons meenemen naar een opgeleverde woning. 

Kortom een unieke kans om zelf te ervaren wat de mogelijkheden zijn van zo’n groot herbestemmingsplan! Meld u vandaag nog aan via onderstaande button ‘inschrijven’.

Studie-uren

VastgoedCert

Wonen6

Heeft u een vraag?

Neem contact op
030 - 608 51 60
info@academievoorvastgoed.nl

  • Opleidingen en seminars voor ieder kennisniveau
  • Vakdocenten
  • Hoogste slagingspercentages
  • Innovatief

Corona update – vanaf 1 september ook weer op locatie!image title

Vanaf 1 september geeft de Academie ook weer op locatie les! Uiteraard rekening houdend met alle dan geldende COVID-maatregelen.

Voor diegenen die zich nog niet comfortabel voelen bij het samenkomen in een lokaal worden verschillende cursussen en vakopleidingen nog steeds in ons virtuele klaslokaal aangeboden. Je kunt dus zelf kiezen: volg je de les op locatie of kies voor de locatie ‘Zoom’ en doe je waar maar wilt mee in ons virtuele klaslokaal.

Voor vragen zijn wij bereikbaar op telefoonnummer 030 608 51 60.

Altijd op de hoogte zijn van het laatste nieuws? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief.