image title
image title
image title

Branche

Makelaardij

Plaats

SASSENHEIM

Standaardprijs

€ 330,-

Duur

Voor wie?

Makelaars Wonen

Wat is het doel?

NVM Nieuwbouwspecialisten spelen een belangrijke rol bij de marketing van nieuwe woningen. Geen enkele andere partij staat zo nauw in contact met de vraag vanuit de markt. Daarom is het noodzakelijk dat alle NVM Nieuwbouwspecialisten op de hoogte blijven van de ontwikkelingen op dit gebied. Vanuit de NVM wordt ieder jaar een praktijkdag nieuwbouw georganiseerd voor nieuwbouwspecialisten. Met daarin een actueel thema en een praktijkbezoek aan een nieuwbouwlocatie vormt onderdeel van het cursusprogramma.

Hoe ziet het programma eruit?​

In 2019 gaan we op bezoek bij de winnaar van de “Nationale Innovatie en duurzaamheidsprijs Wonen 2018”; Van der Hulst Bouwbedrijf. Zij zijn de eerste in Nederland die in Voorhout 33 Plus-op-de-meter woningen realiseren. Hiermee voldoen zij aan de energiedoelstelling van 2030.

De ochtend staat in het teken van energietransitie en de huidige ontwikkelingen op het gebied van energieneutraal en plus-op-de-meter. Hoe wordt daar in nieuwbouwprojecten mee omgegaan? Wat kan er in bestaande bouw?

In de middag presenteert Bouwbedrijf Van der Hulst hoe zij samen met PlusLeven op het idee van een POM (Plus-op-de-meter) woning is gekomen. Daarna wordt u rondgeleid door deze innovatieve wijk.

Dit najaar organiseren we nog twee praktijkdagen: een in Groningen en een in Eindhoven. Meer informatie over deze praktijkdagen volgt zo spoedig mogelijk.

 

Studie-uren

VastgoedCert

Wonen6

Heeft u een vraag?

Neem contact op
030 - 608 51 60
info@academievoorvastgoed.nl

  • Opleidingen en seminars voor ieder kennisniveau
  • Vakdocenten
  • Hoogste slagingspercentages
  • Innovatief

image titleTekort aan aanbod pakt u niet aan door simpelweg meer marketing(budget) in te zetten. Maar hoe dan wel? Dat ervaart u tijdens verschillende workshops op de Themadag Wonen op 13 juni in Zeist.

Xander Coolen gaat met u slag met een concreet actieplan om te komen tot meer samenwerking met projectontwikkelaars. Van Riny van As geeft u alle ins en outs over emotiebeheer en Lonneke van Dasler vertelt hoe u invloed uit kunt oefenen op de keuzes die klanten maken. Wilt u meer leren over de MIDAS-tools? Ook dan is de Themadag Wonen voor u. Eric De Graaf laat live zien hoe u bijvoorbeeld Nieuwbouwadvies PRO in kunt zetten bij uw acquisitie.

Kortom: de Themadag Wonen wilt u niet missen. Meld u vandaag nog aan via de link in comments. Deelname levert u tevens 6-PE punten op voor VastgoedCert en NRVT (uitgezonderd WOZ)

Voor meer informatie of om u direct aan te melden klikt u hier.