image title
image title
image title

Branche

Makelaardij
Taxatiebranche

Plaats

NIEUWEGEIN
BREDA

Standaardprijs

€ 330,-

Duur

1 dag

Voor wie?

Makelaars en taxateurs (Wonen)

Wat is het doel?

De toegevoegde waarde van de makelaar wordt steeds minder gezien. Consumenten worden zelfstandiger en menen hun huis zelf wel te kunnen verkopen. Terwijl u  juist enorm van toegevoegde waarde kunt zijn. Neem alleen al uw ervaring, u heeft misschien al wel honderden huizen verkocht en hoe vaak verkoopt een consument nu zijn of haar woning?  Hoe brengt u de waarde van uw ervaring, kennis en vakmanschap over op de consument? Dat en meer leert u tijdens deze cursus. 

Hoe ziet het programma er uit?

Tijdens de interactieve training gegeven door Riny van As  komen de volgende onderwerpen aan de orde:

  1. Het leren van inzichten voor effectieve communicatie d.m.v. “positionering” ten behoeve van een onderscheidende identiteit als makelaar & taxateur.
  2. Het leren toepassen van het creatieproces in het vormen van identiteit als basis voor de “positionering” van de makelaar & taxateur.
  3. Het als makelaar & taxateur kunnen beoordelen van een keuze uit de mogelijkheden van een juiste “positionering” in de presentatie van zijn/haar diensten en/of het huizenaanbod.

Bovenstaande onderwerpen worden behandeld aan de hand van praktijkervaring en dagelijkse situaties.

Studie-uren

NRVT

Wonen6

VastgoedCert

Wonen6

Heeft u een vraag?

Neem contact op
030 - 608 51 60
info@academievoorvastgoed.nl

  • Opleidingen en seminars voor ieder kennisniveau
  • Vakdocenten
  • Hoogste slagingspercentages
  • Innovatief

image titleTekort aan aanbod pakt u niet aan door simpelweg meer marketing(budget) in te zetten. Maar hoe dan wel? Dat ervaart u tijdens verschillende workshops op de Themadag Wonen op 13 juni in Zeist.

Xander Coolen gaat met u slag met een concreet actieplan om te komen tot meer samenwerking met projectontwikkelaars. Van Riny van As geeft u alle ins en outs over emotiebeheer en Lonneke van Dasler vertelt hoe u invloed uit kunt oefenen op de keuzes die klanten maken. Wilt u meer leren over de MIDAS-tools? Ook dan is de Themadag Wonen voor u. Eric De Graaf laat live zien hoe u bijvoorbeeld Nieuwbouwadvies PRO in kunt zetten bij uw acquisitie.

Kortom: de Themadag Wonen wilt u niet missen. Meld u vandaag nog aan via de link in comments. Deelname levert u tevens 6-PE punten op voor VastgoedCert en NRVT (uitgezonderd WOZ)

Voor meer informatie of om u direct aan te melden klikt u hier.