image title
image title
image title

Met één druk op de knop al uw educatie voor 2018 goed geregeld.

Branche

Makelaardij
Taxatiebranche

Plaats

NIEUWEGEIN

Standaardprijs

€ 850,-

Duur

3 cursusdagen en 2 uur e-learning

Voor wie?

Wonen makelaars en taxateurs die zijn aangesloten bij NRVT en VastgoedCert.

Wat is het doel?

Met dit pakket voldoet u aan de volledige jaarlijkse studieverplichting van zowel NRVT als VastgoedCert. Het pakket bestaat uit drie cursusdagen die u met tussenpozen volgt en een e-learning die u thuis kunt maken. In dit pakket ligt de nadruk op verschillende juridische vakken.

Hoe ziet het programma er uit?

Dag 1: Privacy + niveaumeting (VastgoedCert)
Dag 2 : Verplichte dag Wonen 2018 (NRVT) en Workshop Ethiek
Dag 3: Vastgoed Juridisch Bekeken 2018
E-learning: Wwft​

Heeft u de e-learning Wwft reeds gemaakt in 2017? Of volgt u liever cursus in plaats van een e-learning? Dan kunt u kiezen voor het Pakket Wonen: Bouwkunde.​​

Bijzonderheden

Met dit pakket hoeft u zich geen zorgen te maken over het kiezen van de juiste samenstelling van cursussen, dit hebben wij voor u gedaan. Dit pakket is de meest efficiënte manier om al uw educatie voor Wonen voor 2018 te organiseren. Met dit pakket verdient u ook studie-uren voor de andere vakgroepen.

Klik hieronder op ‘Cursusrooster’ om de cursusdata van de plaats van uw keuze te zien.

Extra informatie e-learning

Let op: De e-learning sluit u af met een toets. Deze dient u voldoende te behalen. De cursusdatum van de e-learning is fictief, u heeft tot en met het einde van het pakket (de laatste lesdag) om deze af te ronden. Daarnaast krijgt u toegang tot de e-learning op het moment dat uw pakket definitief bevestigd wordt. Dit houdt in dat u 14 dagen voorafgaand aan de startdatum van de eerste cursus uit uw pakket kunt beginnen met de e-learning. ​

Studie-uren

NRVT

Landelijk Vastgoed17
Business17
Wonen20
WOZ15

VastgoedCert

Landelijk Vastgoed15
Business15
Wonen18
WOZ-

Heeft u een vraag?

Neem contact op
030 - 608 51 60
info@academievoorvastgoed.nl

  • Opleidingen en seminars voor ieder kennisniveau
  • Vakdocenten
  • Hoogste slagingspercentages
  • Innovatief

Laatste kans!

image title

Het jaar loopt langzaamaan op zijn einde. Heeft u nog niet aan uw educatieverplichtingen voldaan? Meld u dan nu aan voor het Laatste kans pakket wonen* in Nieuwegein.

Met het volgen van het laatste kans pakket voldoet u aan uw verplichtingen voor zowel VastgoedCert als NRVT. Het pakket bestaat uit de volgende cursussen:

Ja ik meld mij aan voor het laatste kans pakket.

*staat u ingeschreven in de kamer Business? Ook dan hebben wij een laatste kans pakket voor u beschikbaar. Neem contact met ons op voor meer informatie.