image title
image title
image title

Branche

Makelaardij

Plaats

NIEUWEGEIN

Standaardprijs

€ 1250,-

Duur

Voor wie?

Makelaars en taxateurs die in de kamer Wonen staan ingeschreven bij VastgoedCert en NRVT.

Met dit bijzondere pakket hoeft u zich geen zorgen te maken over het kiezen van de juiste samenstelling van cursussen, dit hebben wij voor u gedaan. Dit pakket is de meest inspirerende manier om al uw educatie voor de kamer Wonen in 2019 te organiseren.

Hoe ziet het programma eruit?​

Dag 1: Themadag Wonen
Dag 2: Energie, Tucht en ethiek + aansprakelijkheid (verplichte dag NRVT en VGC)
Dag 3: Verbaal Meesterschap
Dag 4: VvE en Appartementsrecht (e-learning)

Themadag Wonen 

Nieuwe manieren om huizenbezitters voor u te als verkoopmakelaar te laten kiezen? Om de huizenbezitter van uw verkoopplan te overtuigen? Slimme manieren om samen te werken met projectontwikkelaars? Dat en meer leert u tijdens de Themadag Wonen op 13 juni. Top sprekers zoals oud wereldkampioen debatteren Sharon Kroes, visionair Wim Davidse  maar ook NVMs eigen Eric De Graaf vertellen u alles wat u moet weten over overtuigen, acquisitie, samenwerken en positioneren. 

Verbaal Meesterschap

Dé leiderschapstrainer van Nederland, Remco Claassen deelt op deze dag zijn beste inzichten voor het eerst exclusief voor makelaars en taxateurs. Persoonlijke overtuigingskracht is de sleutel tot uw succes. Dit is hét moment om een verbale voorsprong te nemen op uw concurrent. 

Uw hele werkdag bestaat uit beïnvloeding. Een verkoopopdracht binnen halen, een onderhandeling sturen, een deal sluiten. U bent voortdurend aan het overtuigen. Persoonlijke impact is doorslaggevend voor succes.

  • Hoe kunt u nóg beter worden op die momenten dat u het woord neemt?
  • Hoe stuurt u een gesprek?
  • Hoe zet u een meeting naar uw hand?
  • Hoe geeft u een presentatie die mensen nooit meer vergeten?

Het antwoord op deze vragen is eenvoudig: door inzichten van de allerbeste trainers ter wereld te combineren. Welke inzichten dat zijn leert u in het seminar Verbaal Meesterschap van Remco Claassen.

Extra informatie e-learning

Let op: De e-learning sluit u af met een toets. Deze dient u voldoende te behalen.
De cursusdatum van de e-learning is fictief, u heeft tot en met het einde van het pakket (de laatste lesdag) om deze af te ronden​.

Daarnaast krijgt u pas toegang tot de e-learning op het moment dat uw pakket definitief bevestigd wordt. Dit houdt in dat u 14 dagen voorafgaand aan de startdatum van de eerste cursus uit uw pakket kunt beginnen met de e-learning.​

Studie-uren

NRVT

Landelijk Vastgoed18
Business21
Wonen21
WOZ12

VastgoedCert

Landelijk Vastgoed18
Business18
Wonen21
WOZ-

Heeft u een vraag?

Neem contact op
030 - 608 51 60
info@academievoorvastgoed.nl

  • Opleidingen en seminars voor ieder kennisniveau
  • Vakdocenten
  • Hoogste slagingspercentages
  • Innovatief

image titleTekort aan aanbod pakt u niet aan door simpelweg meer marketing(budget) in te zetten. Maar hoe dan wel? Dat ervaart u tijdens verschillende workshops op de Themadag Wonen op 13 juni in Zeist.

Xander Coolen gaat met u slag met een concreet actieplan om te komen tot meer samenwerking met projectontwikkelaars. Van Riny van As geeft u alle ins en outs over emotiebeheer en Lonneke van Dasler vertelt hoe u invloed uit kunt oefenen op de keuzes die klanten maken. Wilt u meer leren over de MIDAS-tools? Ook dan is de Themadag Wonen voor u. Eric De Graaf laat live zien hoe u bijvoorbeeld Nieuwbouwadvies PRO in kunt zetten bij uw acquisitie.

Kortom: de Themadag Wonen wilt u niet missen. Meld u vandaag nog aan via de link in comments. Deelname levert u tevens 6-PE punten op voor VastgoedCert en NRVT (uitgezonderd WOZ)

Voor meer informatie of om u direct aan te melden klikt u hier.