image title
image title
image title

Branche

Makelaardij
Taxatiebranche

Plaats

ZOOM (online)

Standaardprijs (excl. btw)

Duur

3 uur

Online Open Dag

In verband met de maatregelen rondom het coronavirus is de Open Avond virtueel in Zoom.  Je kunt twee presentaties bijwonen en je vragen stellen aan onze medewerkers. Hoewel we je natuurlijk het liefst bij ons op de Fakkelstede ontvangen moeten we ons in deze tijden van social distancing aanpassen aan de richtlijnen van het RIVM. Met de virtuele Open Avond  hopen we je toch een beeld te kunnen geven wat je van studeren aan de Academie voor Vastgoed kunt verwachten.  Meld je onder aan deze pagina aan om een uitnodiging voor de presentaties in Zoom te ontvangen. 

Voor wie?

Of je nu wilt gaan werken bij een makelaarskantoor, gemeente, woningcorporatie, projectontwikkelaar, notariskantoor, belastingdienst, verzekeringsmaatschappij of bank; de Academie voor Vastgoed helpt je graag op weg. Tijdens onze Open Avond krijg je een beeld van de vastgoedsector en onze opleidingsmogelijkheden.

Programma virtuele Open Avond

Tijdens de Open Avond kun je twee presentaties volgen en vragen stellen aan medewerkers van de Academie voor Vastgoed. Je kunt ervoor kiezen één of beide presentaties bij te wonen.​

  • 19:00 uur – Presentatie Vastgoedintroductiecursus en opleiding Assistent-Makelaar
  • 20:00 uur – Presentatie opleiding tot makelaar of taxateur 

Proefles Bouwkunde

Tijdens een Open Avond in een normale situatie geeft onze docent Hans van Leeuwen een proefles Bouwkunde. Deze proefles is in de virtuele variant, omwille van de tijd, komen te vervallen. Om je toch een beeld te geven van wat je kunt verwachten heeft Hans een video voor je opgenomen. Deze video ontvang je na het bijwonen van de Open Avond per e-mail.

We kijken ernaar uit je te mogen verwelkomen op onze virtuele Open Avond. Wil je niet wachten tot de eerstvolgende Open Avond maar meteen je vragen stellen?
Je kunt ons doordeweeks van 08:30 tot 17:00 bereiken op telefoonnummer 030-6085160. 

 

Heeft u een vraag?

Neem contact op
030 - 608 51 60
info@academievoorvastgoed.nl

  • Opleidingen en seminars voor ieder kennisniveau
  • Vakdocenten
  • Hoogste slagingspercentages
  • Innovatief