image title
image title
image title

Branche

Makelaardij
Taxatiebranche

Plaats

ZOOM (online)

Standaardprijs (excl. btw)

Duur

3 uur

Online Open Dag

In verband met de maatregelen rondom het coronavirus is de Open Dag virtueel in Zoom.  Je kunt twee presentaties bijwonen en je vragen stellen aan onze medewerkers. Hoewel we je natuurlijk het liefst bij ons op de Fakkelstede ontvangen moeten we ons in deze tijden van social distancing aanpassen aan de richtlijnen van het RIVM. Met de virtuele Open Dag hopen we je toch een beeld te kunnen geven wat je van studeren aan de Academie voor Vastgoed kunt verwachten.  Meld je onder aan deze pagina aan om een uitnodiging voor de presentaties in Zoom te ontvangen. 

Voor wie?

Of je nu wilt gaan werken bij een makelaarskantoor, gemeente, woningcorporatie, projectontwikkelaar, notariskantoor, belastingdienst, verzekeringsmaatschappij of bank; de Academie voor Vastgoed helpt je graag op weg. Tijdens onze Open Avond krijg je een beeld van de vastgoedsector en onze opleidingsmogelijkheden.

Programma virtuele Open Avond

Tijdens de Open Dag kun je twee presentaties volgen en vragen stellen aan medewerkers van de Academie voor Vastgoed. Je kunt ervoor kiezen één of beide presentaties bij te wonen.​

  • 10:00 uur – Presentatie Vastgoedintroductiecursus en opleiding Assistent-Makelaar
  • 11:00 uur – Presentatie opleiding tot makelaar of taxateur 

We kijken ernaar uit je te mogen verwelkomen op onze virtuele Open Avond. Wil je niet wachten tot de eerstvolgende Open Avond maar meteen je vragen stellen?
Je kunt ons doordeweeks van 08:30 tot 17:00 bereiken op telefoonnummer 030-6085160. 

 

Heeft u een vraag?

Neem contact op
030 - 608 51 60
info@academievoorvastgoed.nl

  • Opleidingen en seminars voor ieder kennisniveau
  • Vakdocenten
  • Hoogste slagingspercentages
  • Innovatief