image title
image title
image title

Branche

Makelaardij
Taxatiebranche

Plaats

ZOOM (online)

Standaardprijs (excl. btw)

Duur

3 uur

Online Open Dag

In verband met de maatregelen rondom het coronavirus is de Open Avond virtueel in Zoom.  Je kunt twee presentaties bijwonen en je vragen stellen aan onze medewerkers. Hoewel we je natuurlijk het liefst bij ons op de Fakkelstede ontvangen moeten we ons in deze tijden van social distancing aanpassen aan de richtlijnen van het RIVM. Met de virtuele Open Avond  hopen we je toch een beeld te kunnen geven wat je van studeren aan de Academie voor Vastgoed kunt verwachten.  Meld je onder aan deze pagina aan om een uitnodiging voor de presentaties in Zoom te ontvangen. 

Voor wie?

Of je nu wilt gaan werken bij een makelaarskantoor, gemeente, woningcorporatie, projectontwikkelaar, notariskantoor, belastingdienst, verzekeringsmaatschappij of bank; de Academie voor Vastgoed helpt je graag op weg. Tijdens onze Open Avond krijg je een beeld van de vastgoedsector en onze opleidingsmogelijkheden.

Programma virtuele Open Avond

Tijdens de Open Avond kun je twee presentaties volgen en vragen stellen aan medewerkers van de Academie voor Vastgoed. Je kunt ervoor kiezen één of beide presentaties bij te wonen.​

  • 19:00 uur – Presentatie Vastgoedintroductiecursus en opleiding Assistent-Makelaar
  • 20:00 uur – Presentatie opleiding tot makelaar of taxateur 

We kijken ernaar uit je te mogen verwelkomen op onze virtuele Open Avond. Wil je niet wachten tot de eerstvolgende Open Avond maar meteen je vragen stellen?
Je kunt ons doordeweeks van 08:30 tot 17:00 bereiken op telefoonnummer 030-6085160. 

 

Heeft u een vraag?

Neem contact op
030 - 608 51 60
info@academievoorvastgoed.nl

  • Opleidingen en seminars voor ieder kennisniveau
  • Vakdocenten
  • Hoogste slagingspercentages
  • Innovatief

image title

De Autoriteit Persoonsgegevens ontvangt de laatste tijd steeds vaker klachten van consumenten die vinden dat makelaars voorafgaand aan de eerste bezichtiging teveel informatie opvragen. Ook zijn er klachten over het omgaan met en bewaren van persoonsgegevens en andere data.

Weet jij wat er wel en niet mag binnen de Algemene Verordening Gegevensbescherming? Wanneer je welke gegevens mag opvragen en of je die gegevens dan mag bewaren? En zo ja, hoe lang?

In de online cursus ‘AVG in vijf kwartier’ krijg je van mr. Bas van Overeem van advocatenkantoor Corten De Geer je in vijf kwartier het antwoord op deze vragen en meer. Na afloop weet je alles wat je als (medewerker van een) makelaar of taxateur moet weten over de AVG.