image title
image title
image title

Branche

Makelaardij
Taxatiebranche

Plaats

Standaardprijs

€ 550,-

Duur

1 dag

Voor wie?

Voor makelaars en taxateurs Wonen, Bedrijfsmatig Vastgoed en Landelijk Vastgoed die geïnspireerd willen raken door een van Nederlands grootste managementgoeroes Ben Tiggelaar. Deze dag richt zich met name op de ondernemende professional die graag zijn of haar ondernemerschapskills wil ontwikkelen, maar is ook zeer geschikt voor makelaars/taxateurs met deze ambitie.

Wat is het doel?

Geïnspireerd raken door één van Nederlands grootste managementgoeroes én studie-uren voor zowel VastgoedCert als NRVT verdienen? Het kan op 30 oktober tijdens ‘Ondernemerschap in één dag’.  Veelgevraagd internationaal spreker en bestsellerauteur Ben Tiggelaar leert u hoe uw marktpositie kunt versterken. 

Hoe ziet het programma er uit?

Deze editie van ‘Ondernemerschap in 1 dag’ is speciaal afgestemd op makelaars en taxateurs. Ben Tiggelaar neemt u in vier blokken mee in de meest relevante managementinzichten in relatie tot ondernemerschap. 

  • Blok 1: Wat moet u weten over leiderschap
  • Blok 2: Hoe pakt u een onderscheidende marktpositie
  • Blok 3: Hoe maakt u het kantoor toekomstproof?
  • Blok 4: Hoe wordt u elke dag een betere ondernemer?

​​Locatie

​​Ondernemerschap in 1 dag vindt plaats in het Theater Gooiland in Hilversum.  Een uitrijkaart is bij de cursusprijs inbegrepen.

Studie-uren

NRVT

Landelijk Vastgoed6
Business6
Wonen6

VastgoedCert

Landelijk Vastgoed6
Business6
Wonen6

Heeft u een vraag?

Neem contact op
030 - 608 51 60
info@academievoorvastgoed.nl

  • Opleidingen en seminars voor ieder kennisniveau
  • Vakdocenten
  • Hoogste slagingspercentages
  • Innovatief

Studieadvies Service

image titleDirect een overzicht van de cursussen die het meest geschikt zijn om zo efficiënt mogelijk aan uw educatieverplichtingen te voldoen? Meld u aan voor onze Studieadvies Service en wij doen de rest. U ontvangt van ons een studieadvies op maat waarmee u aan al uw verplichtingen voldoet.

 

* Verplichte velden