image title
image title
image title

Branche

Makelaardij
Taxatiebranche

Plaats

BRUSSEL

Standaardprijs

Duur

3 dagen (inclusief 2 overnachtingen)

Waar en wanneer?

De studiereis NVM Business vindt plaats van woensdag 11 t/m vrijdag 13 september 2019 in Brussel.

Hoe ziet het programma er uit?

Het programma staat in het teken van het beter leren kennen van uw NVM Business collega’s en het behalen van uw studie-uren. Op deze manier kunt u uw educatie efficiënt combineren met het ontdekken van Brussel: de hoofdstad van Europa. Het cursusaanbod tijdens deze studiereis levert u de nodige studie-uren op voor de kamer BV: 12 voor VastgoedCert en 18 voor NRVT. Op dit moment is nog niet duidelijk welke cursussen goedgekeurd worden door VastgoedCert en NRVT in 2019. U krijgt in januari 2019 de cursussen te horen die ingepland worden. Mochten er verplichte dagen in 2019 aangewezen worden door de registers dan ziet u deze in ieder geval terug in het programma.
 
Klik hier voor de brochure van de NVM Business Studiereis. Hierin vindt u onder andere het volledige driedaagse programma en meer informatie over het hotel.
 
De hotelovernachtingen (u heeft een eenpersoonskamer) en de maaltijden van woensdag t/m vrijdagochtend zijn bij de prijs inbegrepen, u reist op eigen gelegenheid naar Brussel.

Wilt u zich inschrijven?

Dat kan! U kunt zich aanmelden via onderstaande button. Let op: deze inschrijving is niet (zoals in onze algemene voorwaarden staat) tot 14 dagen voor aanvang te annuleren. In januari 2019 (zodra de cursussen van VastgoedCert en NRVT bekend zijn) krijgt u het definitieve programma en de definitieve prijs. U kunt dan nog eenmaal annuleren. Daarna is uw inschrijving definitief en wordt de reis geboekt. U kunt dan niet meer kosteloos annuleren. 

Studie-uren

NRVT

Landelijk Vastgoed6
WOZ12
Business18
Wonen6

VastgoedCert

Landelijk Vastgoed12
WOZ-
Business18
Wonen12

Heeft u een vraag?

Neem contact op
030 - 608 51 60
info@academievoorvastgoed.nl

  • Opleidingen en seminars voor ieder kennisniveau
  • Vakdocenten
  • Hoogste slagingspercentages
  • Innovatief

Studieadvies Service

image titleDirect een overzicht van de cursussen die het meest geschikt zijn om zo efficiënt mogelijk aan uw educatieverplichtingen te voldoen? Meld u aan voor onze Studieadvies Service en wij doen de rest. U ontvangt van ons een studieadvies op maat waarmee u aan al uw verplichtingen voldoet.

 

Ik wil advies voor 2018Ik wil advies voor 2019
* Verplichte velden