image title
image title
image title

Branche

Makelaardij
Taxatiebranche

Plaats

BRUSSEL

Standaardprijs

€ 1395,-

Duur

3 dagen (inclusief 2 overnachtingen)

Waar en wanneer?

De studiereis NVM Business vindt plaats van woensdag 11 t/m vrijdag 13 september 2019 in Brussel.

Hoe ziet het programma eruit?

Het programma staat in het teken van het beter leren kennen van uw NVM Business collega’s en het behalen van uw studie-uren. Op deze manier kunt u uw educatie efficiënt combineren met het ontdekken van Brussel: de hoofdstad van Europa. Het cursusaanbod tijdens deze studiereis levert u de nodige studie-uren op voor de kamer BV: 12 voor VastgoedCert en 12 voor NRVT.  De verplichte dagen die in 2019 aangewezen zijn voor de kamer BV door de registers komen in ieder geval terug in het programma.
 
Klik hier voor de brochure van de NVM Business Studiereis. Hierin vindt u onder andere het volledige driedaagse programma en meer informatie over het hotel.
 
De hotelovernachtingen (u heeft een eenpersoonskamer) en de maaltijden van woensdag t/m vrijdagochtend zijn bij de prijs inbegrepen, u reist op eigen gelegenheid naar Brussel.

De reis gaat definitief door! 

Wilt u zich nog aanmelden? Dat kan!  

Let op: Nadat u zich hieronder heeft aangemeld wordt gekeken of er nog hotelkamers beschikbaar zijn. U ontvangt hierover binnen twee werkdagen bericht. De totaalprijs kan afwijken van hierboven genoemde € 1.395,- exclusief btw en is afhankelijk van de beschikbare hotelkamers op het moment van aanmelden. Als wij uw inschrijving bevestigen is deze niet (zoals in onze algemene voorwaarden staat) tot 14 dagen voor aanvang te annuleren. Na bevestiging door een van onze opleidingsassistenten is uw deelname definitief.  

 

Studie-uren

NRVT

Landelijk Vastgoed3
Business12
Wonen3

VastgoedCert

Landelijk Vastgoed3
Business12
Wonen3

Heeft u een vraag?

Neem contact op
030 - 608 51 60
info@academievoorvastgoed.nl

  • Opleidingen en seminars voor ieder kennisniveau
  • Vakdocenten
  • Hoogste slagingspercentages
  • Innovatief

Verbaal Meesterschap, dé sleutel tot uw succes!

image title

In samenwerking met Denk Producties presenteren wij u op 3 oktober 2019 dé leiderschapstrainer van Nederland: Remco Claassen.

Remco deelt op deze dag zijn beste inzichten voor het eerst exclusief voor makelaars en taxateurs. Persoonlijke overtuigingskracht is de sleutel tot uw succes. Dit is hét moment om een verbale voorsprong te nemen op uw concurrent.
Schrijf u vandaag nog in*.

*6 PE-punten VastgoedCert en NRVT (niet voor WOZ)