image title
image title
image title

Branche

Makelaardij
Taxatiebranche

Plaats

BRUSSEL

Standaardprijs

€ 1545,-

Duur

3 dagen (inclusief 2 overnachtingen)

Waar en wanneer?

De studiereis NVM Business vindt plaats van woensdag 12 t/m vrijdag 14 september 2018 in Brussel.

Hoe ziet het programma er uit?

Het programma staat in het teken van het beter leren kennen van uw NVM Business collega’s en het behalen van uw studie-uren. Op deze manier kunt u uw educatie efficiënt combineren met het ontdekken van Brussel: de hoofdstad van Europa. Het cursusaanbod tijdens deze studiereis levert u de nodige studie-uren op voor de kamer BV: 12 voor VastgoedCert en 18 voor NRVT. 
 
Klik hier voor de brochure van de NVM Business Studiereis. Hierin vindt u onder andere het volledige driedaagse programma en meer informatie over het hotel.
 
De hotelovernachtingen (u heeft een eenpersoonskamer) en de maaltijden van woensdag t/m vrijdagochtend zijn bij de prijs inbegrepen, u reist op eigen gelegenheid naar Brussel.

Wilt u zich inschrijven?

Dat kan! U kunt zich aanmelden via onderstaande button. Let op: deze inschrijving is niet (zoals in onze algemene voorwaarden staat) tot 14 dagen voor aanvang te annuleren. Bij inschrijving is uw deelname definitief. Op 15 juni 2018 besluiten wij of de studiereis doorgang zal vinden en ontvangt u van ons bericht.

Studie-uren

VastgoedCert

Wonen12
Business18
Landelijk Vastgoed12
WOZ-

NRVT

Wonen6
Business18
Landelijk Vastgoed6
WOZ12

Heeft u een vraag?

Neem contact op
030 - 608 51 60
info@academievoorvastgoed.nl

  • Opleidingen en seminars voor ieder kennisniveau
  • Vakdocenten
  • Hoogste slagingspercentages
  • Innovatief