image title
image title
image title

Branche

Woningcorporaties
Makelaardij

Plaats

ZOOM (online)

Standaardprijs (excl. btw)

€ 180,-

Duur

3 uur

Adviseren met Nieuwbouwadvies Pro

Als makelaar of medewerker van een vastgoedkantoor heb je er vast al wel eens mee gewerkt: de brainbay tool Nieuwbouwadvies Pro. Je vindt er bronnen terug die je kunt gebruiken bij het gericht geven van nieuwbouwadvies.  

Met Nieuwbouwadvies Pro ben je in staat de ontwikkelpotentie van een nieuwbouwlocatie in kaart te brengen, de woningmarkt te analyseren en de concurrerende nieuwbouwprojecten te beoordelen. Zo kun je een goed onderbouwd advies aan een projectontwikkelaar of gemeente geven. Maar, dan moet je natuurlijk wel weten hoe je de tool moet gebruiken. Dat leer je in deze drie-uurs onlinecursus van ervaren woningmarktconsultant Karin Hoorn.

Voor wie?

Deze cursus is voor alle makelaars en kantoormedewerkers die nieuwbouwadvies geven of betrokken zijn bij het opstellen van deze adviezen.
Als je in 2015 of eerder al deelgenomen hebt aan deze cursus en je wilt nogmaals deelnemen dan kun je helaas niet online aanmelden. Stuur ons in dat geval even een e-mail. Onze opleidingscoördinatoren helpen je graag verder.

Heeft u een vraag?

Neem contact op
030 - 608 51 60
info@academievoorvastgoed.nl

  • Opleidingen en seminars voor ieder kennisniveau
  • Vakdocenten
  • Hoogste slagingspercentages
  • Innovatief

NIEUW in de vijf kwartier serie: onderhandelen!image title

Op maandag 7 juni giet superspecialist George van Houtem speciaal voor jou als vastgoedprofessional zoveel mogelijk kennis in een online seminar van vijf kwartier. Je leert niet hoe je onderhandelt bij aan- of verkoop (want dat kun je tenslotte al) maar wel hoe je nóg betere onderhandelresultaten behaalt en wat dé geheimen van het onderhandelen zijn. 

Zo zet jij in de toekomst zelfs de meest complexe onderhandelingen met zelfvertrouwen naar jouw hand! Dit seminar wil je niet missen, klik hier om je aan te melden!

*1 PE-punt VastgoedCert en 1 vrije ruimte punt NRVT