image title
image title
image title

Branche

Taxatiebranche

Plaats

NIEUWEGEIN

Standaardprijs

€ 1320,-

Duur

Circa 1 maand

Voor wie?

Taxateurs Agrarisch en Landelijk Vastgoed die hun taxatierapport beter willen onderbouwen met behulp van gebouw- en marktanalyses en die voldoen aan de instroomeisen.

Instroomeisen:

​U heeft Leerlijn Taxeren LV deel 2: Taxatiemethoden gevolgd of bezit voldoende kennis over de taxatiemethoden die daar zijn behandeld.

Wat is het doel?

Voor een ervaren taxateur wordt onderbouwing van de taxatiewaarde op basis van een marktanalyse en/of uiteenzetting van belangrijke kenmerken van een object steeds belangrijker. In het derde deel van de Leerlijn Taxeren LV is daarom deze driedaagse cursus Object- & Marktanalyse opgenomen. Tijdens deze cursus leert u op gestructureerde wijze analyses te maken van belangrijke gebouwaspecten en marktontwikkelingen.   ​

Inhoud

De taxateur kan na deze cursus een goede inschatting maken van de gebruiksmogelijkheden van diverse agrarische gebouwtypen. Tevens leert de taxateur marktreferenties en kengetallen te gebruiken ter onderbouwing van taxatiewaarden.

Onderdeel Objectanalyse (1,5 dag):

Objectanalyse richt zich op het inschatten van functionaliteit/aanwendbaarheid, installatietechniek en bouwkundige elementen.

Onderdeel Marktanalyse (1,5 dag):

Marktanalyse richt zich op het onderbouwen van taxatiewaarden met behulp van marktreferenties, kengetallen en/of het gebruik van beschikbare databronnen.​

 

Vervolg

Er vindt geen toetsing plaats aan het eind van deze cursus. Na afloop kunt u doorstromen naar het laatste deel van de Leerlijn taxeren LV: Kwaliteitsborging (REV-opleiding).​

 NVR 

Deze cursus levert 12 NVR-studiepunten op. U kunt deze punten aanvragen door een bewijs van deelname te sturen aan studiepunten@rentmeesternvr.nl

 

Studie-uren

VastgoedCert

Landelijk Vastgoed21
Business21
Wonen21
WOZ-

NRVT

Landelijk Vastgoed21
Business-
Wonen-
WOZ21

Heeft u een vraag?

Neem contact op
030 - 608 51 60
info@academievoorvastgoed.nl

  • Opleidingen en seminars voor ieder kennisniveau
  • Vakdocenten
  • Hoogste slagingspercentages
  • Innovatief

Verbaal Meesterschap, dé sleutel tot uw succes!

image title

In samenwerking met Denk Producties presenteren wij u op 3 oktober 2019 dé leiderschapstrainer van Nederland: Remco Claassen.

Remco deelt op deze dag zijn beste inzichten voor het eerst exclusief voor makelaars en taxateurs. Persoonlijke overtuigingskracht is de sleutel tot uw succes. Dit is hét moment om een verbale voorsprong te nemen op uw concurrent.
Schrijf u vandaag nog in*.

*6 PE-punten VastgoedCert en NRVT (niet voor WOZ)