image title
image title
image title

Branche

Taxatiebranche

Plaats

Standaardprijs (excl. btw)

€ 660,-

Duur

1,5 dag

Voor wie?

Taxateurs van landelijk en agrarisch vastgoed die hun taxatierapport beter willen onderbouwen met behulp van marktanalyses.

Om het onderdeel marktanalyse goed te kunnen volgen dient u bedreven te zijn in Excel (o.a. formules maken). Indien u Excel niet of onvoldoende beheerst adviseren wij u dringend om onze eendaagse cursus Werken met rekenmodellen (in Excel) bij te wonen.

Twijfelt u of dit voor u het juiste onderdeel van de Leerlijn Taxeren is om te starten? Bel ons voor een persoonlijk advies: 030-6085160.

Wat is het doel?

Voor een ervaren taxateur wordt onderbouwing van de taxatiewaarde op basis van een marktanalyse steeds belangrijker. In het derde deel van de Leerlijn Taxeren LV is daarom deze anderhalf daagse cursus Marktanalyse opgenomen. Tijdens deze cursus leert u op gestructureerde wijze analyses te maken van belangrijke kengetallen en marktontwikkelingen.

Onderdeel Marktanalyse (1,5 dag)
Marktanalyse richt zich op het onderbouwen van taxatiewaarden met behulp van marktreferenties, kengetallen en/of het gebruik van beschikbare databronnen.

Vervolg

Er vindt geen toetsing plaats aan het eind van deze cursus. Na afloop kunt u doorstromen naar het laatste deel van de Leerlijn Taxeren: de REV opleiding.

Studie-uren

VastgoedCert

Wonen10
Business10
Landelijk Vastgoed10
WOZ-

NRVT

Wonen-
Business-
Landelijk Vastgoed10
WOZ10

Heeft u een vraag?

Neem contact op
030 - 608 51 60
info@academievoorvastgoed.nl

  • Opleidingen en seminars voor ieder kennisniveau
  • Vakdocenten
  • Hoogste slagingspercentages
  • Innovatief

image title

De Autoriteit Persoonsgegevens ontvangt de laatste tijd steeds vaker klachten van consumenten die vinden dat makelaars voorafgaand aan de eerste bezichtiging teveel informatie opvragen. Ook zijn er klachten over het omgaan met en bewaren van persoonsgegevens en andere data.

Weet jij wat er wel en niet mag binnen de Algemene Verordening Gegevensbescherming? Wanneer je welke gegevens mag opvragen en of je die gegevens dan mag bewaren? En zo ja, hoe lang?

In de online cursus ‘AVG in vijf kwartier’ krijg je van mr. Bas van Overeem van advocatenkantoor Corten De Geer je in vijf kwartier het antwoord op deze vragen en meer. Na afloop weet je alles wat je als (medewerker van een) makelaar of taxateur moet weten over de AVG.