image title
image title
image title

Branche

Woningcorporaties
Makelaardij

Plaats

NIEUWEGEIN

Standaardprijs (excl. btw)

€ 1400,-

Duur

4 lesdagen

Voor wie?

(Kandidaat) makelaars, adviseurs, corporatie- en andere vastgoedmedewerkers die zich bezighouden met nieuwbouwprojecten. Je mag ook starten met één van onderstaande onderdelen.

> Ga naar Leerlijn Nieuwbouw: Marktonderzoek, analyse en rapportage​
> Ga naar Leerlijn Nieuwbouw​: Marketing

Wat is het doel?

Na afloop van dit onderdeel ken jij alle ins en outs van het bouwproces, de bouwmethodieken en contractvormen. Je kunt in jouw dagelijkse werkzaamheden aan de slag met verbeterde kwaliteitsborging en de impact van keuzes rondom detaillering. Met de vaardigheden die je tijdens ‘Bouwkunde en Projectontwikkeling’ ontwikkelt, kun jij projectontwikkelaars én belangstellenden van dienst zijn. Ook leer je in kaart brengen wie stakeholders zijn en wat hun belangen zijn, het succes van het bouwproduct en -proces beïnvloeden en de bouwsystemen benoemen en hun invloed op het proces en de klantwaarde inschatten.

Hoe ziet het programma eruit?

Dit deel van de Leerlijn Nieuwbouw bestaat uit  zeven dagdelen, verspreid over vier dagen. ​ Het programma bestaat uit drie samenhangende onderdelen:

  • Klantwaarde en omgeving: wie is de klant, wie zijn stakeholders en ethiek.
  • Ontwikkel- en Bouwproces: contractvormen en contracteren, samenwerken, vergunningen, beïnvloeden van de doorlooptijd en sturen op beheersing van risico’s van de opdrachtgever.
  • Bouwproduct: marktgerichte woningtypologie, ​bouwmethodieken, wet- en regelgeving en anticiperen op klantwensen​.

Studie-uren

VastgoedCert

Wonen6

NRVT

Wonen21

Heeft u een vraag?

Neem contact op
030 - 608 51 60
info@academievoorvastgoed.nl

  • Opleidingen en seminars voor ieder kennisniveau
  • Vakdocenten
  • Hoogste slagingspercentages
  • Innovatief

Corona update – vanaf 1 september ook weer op locatie!image title

Vanaf 1 september geeft de Academie ook weer op locatie les! Uiteraard rekening houdend met alle dan geldende COVID-maatregelen.

Voor diegenen die zich nog niet comfortabel voelen bij het samenkomen in een lokaal worden verschillende cursussen en vakopleidingen nog steeds in ons virtuele klaslokaal aangeboden. Je kunt dus zelf kiezen: volg je de les op locatie of kies voor de locatie ‘Zoom’ en doe je waar maar wilt mee in ons virtuele klaslokaal.

Voor vragen zijn wij bereikbaar op telefoonnummer 030 608 51 60.

Altijd op de hoogte zijn van het laatste nieuws? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief.