image title
image title
image title

Branche

Makelaardij

Plaats

WACHTRIJ

Standaardprijs (excl. btw)

€ 800,-

Duur

2 lesdagen

Voor wie?

Voor (assistent-) makelaars, corporatie- en vastgoedmedewerkers. 

Wat is het doel?

Na afloop van de training kan je: 

  • Het plan voor strategisch voorraadbeheer inzetten. 
  • Een breed inzicht in de financiële huishouding van de verhuurwoning geven. 
  • Juridische vraagstukken in de praktijk beantwoorden.​ 

Belangrijkste onderwerpen: 

  • Strategisch voorraadbeheer. 
  • Marktwerking. 
  • Omgaan met ZAV’s en de demarcatielijst. 

Hoe ziet het programma eruit? 

Dit onderdeel bestaat uit 4​ dagdelen (twee trainingsdagen van zes uur) én een praktijkopdracht van 3 uur. Bij het cursusrooster kun je de exacte cursusdata zien. Je dient alle dagen aanwezig te zijn om je studie-uren te ontvangen. Dagen ruilen met een andere reeks is niet mogelijk. 

In het vierde en laatste deel van de Leerlijn Huur & Verhuur gaan we in op de marktwerking en het implementeren van basis- en juridische aspecten. Na een korte samenvatting van hetgeen je in de andere delen geleerd hebt, krijg je op de eerste cursusdag inzicht in het plan voor strategisch beheer en welke maatregelen relevant zijn om de positie van de woning te versterken. Vervolgens leer je hoe je de door jouw opgedane kennis toepast in praktijksituaties. Je krijgt een praktijkopdracht mee, die je als huiswerkopdracht voorbereidt en op de tweede lesdag uitvoert.  

Toets en certificaat 

Aan de hand van een presentatie wordt je praktijkopdracht beoordeeld door de docent. Na het behalen van deze toets ontvang je een certificaat en mag jij jezelf huur- en verhuurprofessional noemen. 

 

Studie-uren

NRVT

Wonen24

VastgoedCert

Wonen6

Heeft u een vraag?

Neem contact op
030 - 608 51 60
info@academievoorvastgoed.nl

  • Opleidingen en seminars voor ieder kennisniveau
  • Vakdocenten
  • Hoogste slagingspercentages
  • Innovatief

NIEUW in de vijf kwartier serie: onderhandelen!image title

Op maandag 7 juni giet superspecialist George van Houtem speciaal voor jou als vastgoedprofessional zoveel mogelijk kennis in een online seminar van vijf kwartier. Je leert niet hoe je onderhandelt bij aan- of verkoop (want dat kun je tenslotte al) maar wel hoe je nóg betere onderhandelresultaten behaalt en wat dé geheimen van het onderhandelen zijn. 

Zo zet jij in de toekomst zelfs de meest complexe onderhandelingen met zelfvertrouwen naar jouw hand! Dit seminar wil je niet missen, klik hier om je aan te melden!

*1 PE-punt VastgoedCert en 1 vrije ruimte punt NRVT