image title
image title
image title

Branche

Makelaardij
Taxatiebranche

Plaats

HETEREN

Standaardprijs

€ 350,-

Duur

Voor wie?

Voor makelaars/taxateurs Landelijk Vastgoed. Ook voor rentmeesters is dit een interessante cursusdag.

Wat is het doel?

U kunt na afloop van deze dag zonnepaneleninstallaties op de juiste waarde schatten, doordat u wordt bijgepraat over alle mogelijke vormen van ‘zonnepanelenbezit’ en hun fiscale behandeling.

Hoe ziet het programma eruit?

De Landelijke Taxatiedag 2019 vindt plaats in Heteren. We gaan op bezoek bij het melkveebedrijf van de gebroeders Kuijpers. Op 200 ha grond hebben de gebroeders Kuijpers 200 stuks vee en een PV-systeem van 70 kWp op basis van salderen (kleinverbruikersaansluiting). Ook wordt er samen met Smart Energy Development en Solarfields gewerkt aan een zonnepark van 23 MWp en zijn de gebroeders Kuijpers bezig met een systeem van 1MWp.

U krijgt op locatie van IZEN uitleg over de drie verschillende vormen van PV-ontwikkeling die op het bedrijf te zien zijn. De gebroeders Kuijpers zullen ook hun ervaringen met u delen. 

De volgende onderwerpen worden behandeld:

  • Theorie over de juridische en fiscale aspecten rondom de investering in zonnepanelen.
  • Praktische en actuele aspecten rondom de investering in zonnepaneleninstallaties in de agrarische praktijk.
  • Inzicht in de verschillende vormen van investering in zonnepaneleninstallaties. Dit kan zowel door de ondernemer die zelf als door verhuurconstructies van daken of gronden voor zonneparken/akkers zijn.
  • Vertaling van bovenstaande verschillen in fiscale regelingen.
  • Kansen en bedreigingen voor de (agrarisch) ondernemer.
  • Waarderingsaspecten die hier uit voortvloeien komen aan bod en daar worden casussen over uitgewerkt.

 

Studie-uren

NRVT

Landelijk Vastgoed6
WOZ6

VastgoedCert

Landelijk Vastgoed6
WOZ-

Heeft u een vraag?

Neem contact op
030 - 608 51 60
info@academievoorvastgoed.nl

  • Opleidingen en seminars voor ieder kennisniveau
  • Vakdocenten
  • Hoogste slagingspercentages
  • Innovatief

image titleTekort aan aanbod pakt u niet aan door simpelweg meer marketing(budget) in te zetten. Maar hoe dan wel? Dat ervaart u tijdens verschillende workshops op de Themadag Wonen op 13 juni in Zeist.

Xander Coolen gaat met u slag met een concreet actieplan om te komen tot meer samenwerking met projectontwikkelaars. Van Riny van As geeft u alle ins en outs over emotiebeheer en Lonneke van Dasler vertelt hoe u invloed uit kunt oefenen op de keuzes die klanten maken. Wilt u meer leren over de MIDAS-tools? Ook dan is de Themadag Wonen voor u. Eric De Graaf laat live zien hoe u bijvoorbeeld Nieuwbouwadvies PRO in kunt zetten bij uw acquisitie.

Kortom: de Themadag Wonen wilt u niet missen. Meld u vandaag nog aan via de link in comments. Deelname levert u tevens 6-PE punten op voor VastgoedCert en NRVT (uitgezonderd WOZ)

Voor meer informatie of om u direct aan te melden klikt u hier.