image title
image title
image title

Branche

Makelaardij
Taxatiebranche

Plaats

BAARN

Standaardprijs (excl. btw)

€ 440,-

Duur

Voor wie?

Makelaars en taxateurs Wonen, Bedrijfsmatig Vastgoed en Landelijk Vastgoed 

Ga met ons mee naar Paleis Soestdijk en krijg inzicht in de veranderingen van het klimaat en de invloed hiervan op vastgoed. Leer bouwgebreken die direct of indirect veroorzaakt zijn door het veranderen van het klimaat herkennen. Ook leer je alles over ontwerp- en bouwfouten die problemen met het veranderen van het klimaat kunnen veroorzaken. 

Hoe ziet het programma eruit?​

In de sfeervolle omgeving van “De Oranjerie” worden aan de hand van veel foto’s verschillende bouwgebreken en klimatologische invloeden besproken. Het wordt een zeer interactieve dag, waarop binnen en buiten centraal staan.  

Om directe gevolgen van klimaat en bouwfouten te zien, nemen we een kijkje in Paleis Soestdijk. Tijdens de rondleiding wordt de opgedane theorie praktisch toegelicht.  

Na het volgen van deze cursus ben je in staat consumenten te begeleiden bij het herkennen van klimatologische problemen en het verbeteren van een woning. 

 

 

Studie-uren

VastgoedCert

Wonen6

NRVT

Wonen6

Heeft u een vraag?

Neem contact op
030 - 608 51 60
info@academievoorvastgoed.nl

  • Opleidingen en seminars voor ieder kennisniveau
  • Vakdocenten
  • Hoogste slagingspercentages
  • Innovatief

Corona update – vanaf 1 september ook weer op locatie!image title

Vanaf 1 september geeft de Academie ook weer op locatie les! Uiteraard rekening houdend met alle dan geldende COVID-maatregelen.

Voor diegenen die zich nog niet comfortabel voelen bij het samenkomen in een lokaal worden verschillende cursussen en vakopleidingen nog steeds in ons virtuele klaslokaal aangeboden. Je kunt dus zelf kiezen: volg je de les op locatie of kies voor de locatie ‘Zoom’ en doe je waar maar wilt mee in ons virtuele klaslokaal.

Voor vragen zijn wij bereikbaar op telefoonnummer 030 608 51 60.

Altijd op de hoogte zijn van het laatste nieuws? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief.