image title
image title
image title

Branche

Makelaardij
Taxatiebranche

Plaats

ZOOM (online)

Standaardprijs (excl. btw)

€ 330,-

Duur

Voor wie?

Makelaars en taxateurs Wonen, Bedrijfsmatig Vastgoed en Landelijk Vastgoed 

Wat is het doel?

Na het volgen van deze cursus kun je bewoners begeleiden in het herkennen van klimatologische problemen en het verbeteren van een woning.

Hoe ziet het programma eruit?​

Krijg inzicht in de veranderingen van het klimaat en de invloed hiervan op vastgoed. Leer bouwgebreken die direct of indirect veroorzaakt zijn door het veranderen van het klimaat herkennen. En herken ontwerp- en bouwfouten die problemen met het veranderen van het klimaat kunnen veroorzaken.

In deze online cursus leer je op een interactieve manier welke invloed het klimaat heeft op ons vastgoed. In de break-out rooms gaat je team strijden met de andere teams om als eerste de juiste antwoorden/ oplossingen te vinden voor klimatologische problemen. Hoor jij bij het team wat als eerste uit de digitale escape room komt?

 

Studie-uren

VastgoedCert

Wonen6
Landelijk Vastgoed6
Business6
WOZ-

NRVT

Wonen6
Landelijk Vastgoed6
Business6
WOZ6

Heeft u een vraag?

Neem contact op
030 - 608 51 60
info@academievoorvastgoed.nl

  • Opleidingen en seminars voor ieder kennisniveau
  • Vakdocenten
  • Hoogste slagingspercentages
  • Innovatief

NIEUW in de vijf kwartier serie: onderhandelen!image title

Op maandag 7 juni giet superspecialist George van Houtem speciaal voor jou als vastgoedprofessional zoveel mogelijk kennis in een online seminar van vijf kwartier. Je leert niet hoe je onderhandelt bij aan- of verkoop (want dat kun je tenslotte al) maar wel hoe je nóg betere onderhandelresultaten behaalt en wat dé geheimen van het onderhandelen zijn. 

Zo zet jij in de toekomst zelfs de meest complexe onderhandelingen met zelfvertrouwen naar jouw hand! Dit seminar wil je niet missen, klik hier om je aan te melden!

*1 PE-punt VastgoedCert en 1 vrije ruimte punt NRVT