image title
image title
image title

Branche

Makelaardij
Taxatiebranche

Plaats

NIEUWEGEIN
ZWOLLE

Standaardprijs

€ 330,-

Duur

Voor wie?

Deze cursus is geschikt voor iedereen die in de makelaardij werkt en graag meer wil weten over het (ver-)huren van bedrijfsruimte/beleggingsobjecten en het adviseren rondom en het opstellen van huurovereenkomsten voor bedrijfsruimten.

Wat is het doel van de cursus Huurrecht basis: bedrijfsruimte?

In een dag doet u de basiskennis van het huurrecht bedrijfsruimte op die nodig is voor het opstellen van en adviseren over huurovereenkomsten voor het (ver-)huren van de verschillende wettelijke vormen van bedrijfsruimte.

Hoe ziet het programma eruit?​

In de cursus worden de basisthema’s, het belangrijke onderscheid tussen verschillende wettelijke vormen van bedrijfsruimte én de contractuele mogelijkheden en valkuilen uitgelegd aan de hand van actuele jurisprudentie en praktijkvoorbeelden.

Ochtenddeel:

  • Basiskennis van het bedrijfsruimterecht wordt opgefrist;
  • Onderscheid tussen de verschillende wettelijke varianten komen uitgebreid aan bod inclusief de bijbehorende consequenties daarvan voor de (ver-)huurpraktijk.

Middagdeel:

  • Keuzes en valkuilen bij het contracteren voor zowel bedrijfsruimte als kantoorruimte en de mogelijkheid tot het afspreken van afwijkende bedingen.
  • Behandelen van de meest recente jurisprudentie in relatie tot heldere voorbeelden uit de juridische praktijk.

Studie-uren

VastgoedCert

Business6

NRVT

Business6

Heeft u een vraag?

Neem contact op
030 - 608 51 60
info@academievoorvastgoed.nl

  • Opleidingen en seminars voor ieder kennisniveau
  • Vakdocenten
  • Hoogste slagingspercentages
  • Innovatief

Verbaal Meesterschap, dé sleutel tot uw succes!

image title

In samenwerking met Denk Producties presenteren wij u op 3 oktober 2019 dé leiderschapstrainer van Nederland: Remco Claassen.

Remco deelt op deze dag zijn beste inzichten voor het eerst exclusief voor makelaars en taxateurs. Persoonlijke overtuigingskracht is de sleutel tot uw succes. Dit is hét moment om een verbale voorsprong te nemen op uw concurrent.
Schrijf u vandaag nog in*.

*6 PE-punten VastgoedCert en NRVT (niet voor WOZ)