image title
image title
image title

Branche

Taxatiebranche

Plaats

NIEUWEGEIN

Standaardprijs (excl. btw)

€ 330,-

Duur

6 uur

Voor wie?

Taxateurs die meer willen weten over het taxeren van exploitatiegebonden vastgoed 

Wat is het doel?

Het waarderen van exploitatiegebonden vastgoed zoals hotels, bioscopen, conferentiecentra is een specialisme. De waarde van het vastgoed hangt bij dit soort ondernemingen sterk samen met de prestaties van de exploitant. Het pand is immers vaak maar voor een bepaald gebruik geschikt. Bij de waardering wordt daarom uitgegaan van de kasstromen. Je moet dus de cijfers van de bedrijfsvoering kunnen duiden en verwerken. Welke taxatiemethode(s) zijn hiervoor geschikt? In deze cursus krijg je van docent Lukas Arends uitleg en handvatten voor het waarderen van exploitatiegebonden vastgoed. 

Hoe ziet de dag eruit?

Tijdens de cursus leer je de exploitatiegebonden taxatie eigen te maken. Na een introductie over wat exploitatiegebonden vastgoed is en wat hier de kenmerken van zijn wordt er gedurende de lesdag afgewisseld tussen de theorie en het oefenen van casussen uit de praktijk. Je zult aan de hand van diverse vragen en casussen de benaderingswijze(n) en berekeningsmethode(n) voor exploitatiegebonden vastgoed leren kennen en leren toepassen in een taxatie.  

Studie-uren

NRVT

WOZ6
Business6
Landelijk Vastgoed6

VastgoedCert

WOZ-
Business3
Landelijk Vastgoed3

Heeft u een vraag?

Neem contact op
030 - 608 51 60
info@academievoorvastgoed.nl

  • Opleidingen en seminars voor ieder kennisniveau
  • Vakdocenten
  • Hoogste slagingspercentages
  • Innovatief

image title

De Autoriteit Persoonsgegevens ontvangt de laatste tijd steeds vaker klachten van consumenten die vinden dat makelaars voorafgaand aan de eerste bezichtiging teveel informatie opvragen. Ook zijn er klachten over het omgaan met en bewaren van persoonsgegevens en andere data.

Weet jij wat er wel en niet mag binnen de Algemene Verordening Gegevensbescherming? Wanneer je welke gegevens mag opvragen en of je die gegevens dan mag bewaren? En zo ja, hoe lang?

In de online cursus ‘AVG in vijf kwartier’ krijg je van mr. Bas van Overeem van advocatenkantoor Corten De Geer je in vijf kwartier het antwoord op deze vragen en meer. Na afloop weet je alles wat je als (medewerker van een) makelaar of taxateur moet weten over de AVG.