image title
image title
image title

Branche

Makelaardij
Taxatiebranche

Plaats

WACHTRIJ

Standaardprijs (excl. btw)

€ 330,-

Duur

2 dagdelen van 3 uur

Voor wie?

Engels voor Makelaars – intermediate course, is bedoeld voor makelaars die een basiskennis van het Engels hebben. Ben je al verder gevorderd? Kies dan voor Engels voor Makelaars – advanced course. In beide trainingen verbeter jij je kennis van business English en vastgoedterminologie.

De training bestaat uit een mix van theorie en praktijk. Je krijgt veel tijd om te oefenen met wat je leert. Denk hierbij bijvoorbeeld aan intakes, e-mails, telefoongesprekken, klachten etc. Uiteraard komt ook de vastgoedterminologie uitgebreid aan bod. 

Na afloop van de training zijn je spreek- en schrijfvaardigheid verbeterd en is je algemene én vakspecifieke Engelse woordenschat vergroot.

Hoe ziet het programma eruit?

Elevator Pitch
Wanneer je in gesprek gaat met een klant is het belangrijk om een goede eerste indruk te maken. Dit kun je doen door een elevator pitch voor te bereiden. Dat is direct de eerste opdracht in deze training: maak een elevator pitch met daarin het volgende opgenomen:

Wie ben je?
Wat is het probleem of het punt waar je een oplossing voor hebt?
Wat is jouw oplossing en wat brengt jouw oplossing?

Een leuke manier van kennismaken met de rest van de groep maar belangrijker: deze elevator pitch kun je uiteraard ook na de training goed gebruiken, aangevuld met tips van de docent en je medecursisten!

Vastgoedterminologie
Ook leer je uitgebreid onroerende zaken beschrijven, uiteraard met passende terminologie (in UK business English), aangevuld met de beschrijvingen van de verschillende ruimtes.

Cultuurverschillen
In je contacten met anderstaligen / buitenlanders heb je natuurlijk ook te maken met culturele verschillen. Zo zullen Britten heel ‘polite’ en correct hun punt proberen duidelijk te maken, waar wij Hollanders dit vervolgens nuanceren. Je kunt je voorstellen dat dit lastige situaties kan opleveren! Tijdens het eerste dagdeel van deze training wordt ingegaan op deze verschillen en krijg je tips en tricks om verwarring te voorkomen.
Het eerste dagdeel wordt afgesloten met tips voor een intakegesprek.

Oefening baart kunst
Tijdens het tweede dagdeel zal er veel geoefend worden. Het intakegesprek van dagdeel 1 komt daarbij uitgebreid aan bod, maar er wordt ook ingezoomd op de etiquette van e-mail en telefoon. Daarnaast wordt je kennis van de Engelse grammatica opgefrist, wanneer gebruik je bijvoorbeeld welk zelfstandig naamwoord.

Ook wordt er dieper ingegaan op de volgende inhoudelijke onderwerpen:
– Het koopproces in Nederland
– Erfpacht
– Erfdienstbaarheid
– Splitsingsreglementen
– Monumenten
– Nieuwbouw (Koop-  en Aannemingsovereenkomst)

Tot slot krijg je praktische informatie aangereikt, zoals het proces van kopers-/huurdersbegeleiding (wat zijn de mogelijkheden, waar moet je aan denken). Maar ook krijg je voorbeelddocumenten zoals een koopovereenkomst, algemene voorwaarden en uiteraard een overzicht van de terminologie.

Verschil Intermediate en Advanced

Verschil Advanced en Intermediate 

Het verschil tussen de Intermediate en de Advanced training zit in het feit dat de focus van: (i) de Intermediate meer op residential properties ligt en op jezelf presenteren in het Engels, het kweken en/of bevorderen van zelfvertrouwen door de juiste en relevante zakelijke Engelse woorden paraat te hebben, het begeleiden van een (ver)koop- en (ver)huurproces van een property in het Engels, beschrijvingen van de binnen- en buitenkant (kamers, tuin enz.) van een property, small talk… en (ii) de Advanced, die ook aandacht aan deze aspecten besteedt, is aangevuld met het (ver)koop en (ver)huur van commercial properties en de daaraan verbonden benodigde vaardigheden (overtuiging, beargumenteren, logica, portefeuille-opbouwend…).

 

Heeft u een vraag?

Neem contact op
030 - 608 51 60
info@academievoorvastgoed.nl

  • Opleidingen en seminars voor ieder kennisniveau
  • Vakdocenten
  • Hoogste slagingspercentages
  • Innovatief