image title
image title
image title

Branche

Makelaardij
Taxatiebranche

Plaats

ZOOM (online)

Standaardprijs (excl. btw)

€ 330,-

Duur

6 uur

Voor wie?

Een cursus bedoeld voor expat makelaars en taxateurs die al een stevige Engelse basis hebben. Kan jij je al goed redden in het Engels, maar twijfel je soms over jouw communicatiestijl of grammaticale kennis? Dan is dit de cursus voor jou! Naast het behandelen van specifieke juridische terminologie, oefenen we met relevante Engelstalige documentatie, en na afloop kent de Engelse grammatica geen geheimen meer voor jou.  Ben je nog niet zo ver gevorderd? Kies dan voor Engels voor makelaars – intermediate course. In beide trainingen verbeter jij je kennis van business English en vastgoedterminologie.

De training bestaat uit een mix van theorie en praktijk. Je krijgt veel tijd om te oefenen met wat je leert. Denk hierbij bijvoorbeeld aan intakes, e-mails, telefoongesprekken, klachten etc. Uiteraard komt ook de vastgoedterminologie uitgebreid aan bod. 

Na afloop van de training zijn je spreek- en schrijfvaardigheid verbeterd en is je algemene én vakspecifieke Engelse woordenschat vergroot.

Hoe ziet het programma eruit?

Tijdens deze training wordt de volgende materie behandeld: 

  • Luistervaardigheden
  • Schrijven van en reageren op e-mails
  • Specifieke juridische termen
  • Korte uitleg over kopen-om-te-huren of investeringsvastgoed
  • Op aanvraag (tijdens de cursus aan te geven) komt ook industriële- , verkoop-  en commercieel vastgoed woordenschat aan bod.

Oefening baart kunst
Tijdens de training zal er veel geoefend worden. Het intakegesprek van komt daarbij uitgebreid aan bod, maar er wordt ook ingezoomd op de etiquette van e-mail en telefoon. Daarnaast wordt je kennis van de Engelse grammatica opgefrist, wanneer gebruik je bijvoorbeeld welk zelfstandig naamwoord.

Tot slot krijg je praktische informatie aangereikt, zoals het proces van kopers-/huurdersbegeleiding (wat zijn de mogelijkheden, waar moet je aan denken). Maar ook krijg je voorbeelddocumenten zoals een koopovereenkomst, algemene voorwaarden en uiteraard een overzicht van de terminologie.

Heeft u een vraag?

Neem contact op
030 - 608 51 60
info@academievoorvastgoed.nl

  • Opleidingen en seminars voor ieder kennisniveau
  • Vakdocenten
  • Hoogste slagingspercentages
  • Innovatief

NIEUW in de vijf kwartier serie: onderhandelen!image title

Op maandag 7 juni giet superspecialist George van Houtem speciaal voor jou als vastgoedprofessional zoveel mogelijk kennis in een online seminar van vijf kwartier. Je leert niet hoe je onderhandelt bij aan- of verkoop (want dat kun je tenslotte al) maar wel hoe je nóg betere onderhandelresultaten behaalt en wat dé geheimen van het onderhandelen zijn. 

Zo zet jij in de toekomst zelfs de meest complexe onderhandelingen met zelfvertrouwen naar jouw hand! Dit seminar wil je niet missen, klik hier om je aan te melden!

*1 PE-punt VastgoedCert en 1 vrije ruimte punt NRVT