image title
image title
image title

Branche

Makelaardij
Taxatiebranche

Plaats

Standaardprijs (excl. btw)

€ 120,-

Duur

3 uur

Bouwgebreken in de woningbouw

In deze e-learning leer je veel voorkomende bouwgebreken herkennen. Ook leer je wat de gevolgen van deze bouwgebreken kunnen zijn en welke oplossingen er zijn. 

Hoe ziet het programma eruit?

Aan de hand van foto’s van bouwgebreken leer je deze in de praktijk herkennen. Maar, herkennen is één ding, het kennen van de oplossing en de bijbehorende geschatte kosten is wat anders. Ook dat leer je in deze e-learning. Je krijgt vragen, stellingen en tussendoor word de opgedane kennis getoetst door middel van vragen. 

Toets 
Aan het einde van de e-learning maak je de afsluitende toets. Om de studiepunten te behalen dien je deze toets in maximaal twee pogingen voldoende af te ronden. 
Let op: je ontvangt van ons op een later moment bericht of je de toets behaald hebt.  Dit duurt maximaal 14 dagen. Wij zorgen ervoor dat de punten doorgegeven worden aan de registers.

Voor wie?

Deze e-learning is voor alle makelaars en taxateurs van de Kamers Wonen, Bedrijfsmatig Vastgoed, Landelijk Vastgoed en WOZ. 
Heb je in 2020 de NRVT opleiding Wonen gevolgd of ga je die dit jaar volgen? Deze e-learning is hier onderdeel van. 

Studie-uren

VastgoedCert

Wonen3
Business3
Landelijk Vastgoed3
WOZ-

NRVT

Wonen3
Business3
Landelijk Vastgoed3
WOZ3

Heeft u een vraag?

Neem contact op
030 - 608 51 60
info@academievoorvastgoed.nl

  • Opleidingen en seminars voor ieder kennisniveau
  • Vakdocenten
  • Hoogste slagingspercentages
  • Innovatief

NIEUW in de vijf kwartier serie: onderhandelen!image title

Op maandag 7 juni giet superspecialist George van Houtem speciaal voor jou als vastgoedprofessional zoveel mogelijk kennis in een online seminar van vijf kwartier. Je leert niet hoe je onderhandelt bij aan- of verkoop (want dat kun je tenslotte al) maar wel hoe je nóg betere onderhandelresultaten behaalt en wat dé geheimen van het onderhandelen zijn. 

Zo zet jij in de toekomst zelfs de meest complexe onderhandelingen met zelfvertrouwen naar jouw hand! Dit seminar wil je niet missen, klik hier om je aan te melden!

*1 PE-punt VastgoedCert en 1 vrije ruimte punt NRVT