image title
image title
image title

Branche

Makelaardij
Taxatiebranche

Plaats

Standaardprijs

€ 570,-

Duur

2 dagen

Voor wie?

Makelaars en taxateurs Wonen, Bedrijfsmatig Vastgoed en Landelijk Vastgoed.

Wat is het doel?

Een makelaar of taxateur die met een minidrone (< 4 kg)  vluchten willen uitvoeren, mag dat alleen wanneer deze in het bezit is van een ROC-light vergunning. In deze 2-daagse cursus wordt u voorbereid op het examen om te kunnen vliegen met een drone.

Hoe ziet het programma er uit?​

De opleiding wordt gegeven door bevoegde, professionele dronepiloten van de Dutch Drone Academy in samenwerking met het NLR (Nederlands Lucht- en ruimtevaartcentrum). Het examen wordt op een aparte datum afgenomen en is in de prijs inbegrepen.

Tijdens de eerste anderhalve dag zal de voor het ROC-Light examen vereiste theoriekennis worden behandeld. Onderwerpen die aanbod komen zijn: meteo interpretatie, aeronautische kaart leren lezen, vluchtvoorbereiding, luchtvaartwetgeving, etc.etc

Gedurende de laatste halve dag vindt er een vliegvaardigheidstoets plaats. Bij het succesvol afronden van deze toets wordt een certificaat verkregen. Dit certificaat geeft recht op korting op verzekering en directe dekking zonder 20 vlieguren te moeten aantonen, hetgeen gebruikelijk is.

Tot slot een korte lezing inzake de actuele hobby, ROC-Light én ROC-wetgeving én wordt het ROC-Light stappenplan doorgenomen. ​

Wat is bij de prijs inbegrepen?

  • Theorie-examen 
  • Vliegvaardigheidstoets met certificaat (op locatie, einde dag 2)
  • Aeronautische kaart (wettelijk verplicht)
  • Navigatie-set (navigatie-passer, protractor navigatieliniaal, kladblok, potlood)

Studie-uren

VastgoedCert

Landelijk Vastgoed12
Business12
Wonen12

Heeft u een vraag?

Neem contact op
030 - 608 51 60
info@academievoorvastgoed.nl

  • Opleidingen en seminars voor ieder kennisniveau
  • Vakdocenten
  • Hoogste slagingspercentages
  • Innovatief

Studieadvies Service

image titleDirect een overzicht van de cursussen die het meest geschikt zijn om zo efficiënt mogelijk aan uw educatieverplichtingen te voldoen? Meld u aan voor onze Studieadvies Service en wij doen de rest. U ontvangt van ons een studieadvies op maat waarmee u aan al uw verplichtingen voldoet.

 

Ik wil advies voor 2018Ik wil advies voor 2019
* Verplichte velden