image title
image title
image title

Branche

Makelaardij

Plaats

ZOOM (online)

Standaardprijs (excl. btw)

€ 330,-

Duur

Basistraining Bouwkunde

Heb jij van VastgoedCert een Bindend Studieadvies (BSA) gekregen voor Bouwkunde? Volg dan deze cursus om te zorgen dat jij aan je verplichtingen voldoet. 
Ook als je geen BSA van VastgoedCert hebt gekregen maar wél meer wilt weten over Bouwkunde kun je uiteraard meedoen aan deze cursus.  Deze cursus is ook geschikt als voorbereiding op de Niveaumeting Theorie. 

Hoe ziet de cursus eruit?

Naar aanleiding van de resultaten uit de Niveaumetingen Theorie is een analyse gemaakt van de onderwerpen waar deelnemers de minste punten op scoorden. Deze analyse is de basis voor de inhoud van onze cursussen . Zo weet je zeker dat je weer helemaal up-to-date bent!

De onderwerpen die tijdens de Basistraining Bouwkunde aan bod komen zijn:

  • Constructieve opbouw
  • Het organisatorische bouwproces
  • Bouwkundige tekeningen en bestek: bouwvorm, constructieve opbouw, bouwmethode en architectuurstroming.


Aanmelden
Schrijf je hieronder direct in voor de cursus. Heb je eerst nog vragen? Neem dan contact met ons op

Studie-uren

VastgoedCert

Landelijk Vastgoed6
Business6
Wonen6

NRVT

Landelijk Vastgoed6
Business6
Wonen6

Heeft u een vraag?

Neem contact op
030 - 608 51 60
info@academievoorvastgoed.nl

  • Opleidingen en seminars voor ieder kennisniveau
  • Vakdocenten
  • Hoogste slagingspercentages
  • Innovatief

image title

De Autoriteit Persoonsgegevens ontvangt de laatste tijd steeds vaker klachten van consumenten die vinden dat makelaars voorafgaand aan de eerste bezichtiging teveel informatie opvragen. Ook zijn er klachten over het omgaan met en bewaren van persoonsgegevens en andere data.

Weet jij wat er wel en niet mag binnen de Algemene Verordening Gegevensbescherming? Wanneer je welke gegevens mag opvragen en of je die gegevens dan mag bewaren? En zo ja, hoe lang?

In de online cursus ‘AVG in vijf kwartier’ krijg je van mr. Bas van Overeem van advocatenkantoor Corten De Geer je in vijf kwartier het antwoord op deze vragen en meer. Na afloop weet je alles wat je als (medewerker van een) makelaar of taxateur moet weten over de AVG.