image title
image title
image title

Branche

Makelaardij
Taxatiebranche

Plaats

THUIS

Standaardprijs

€ 60,-

Duur

Circa 1 uur

Voor wie?

Deze online cursus is voor makelaars en taxateurs of hun assistenten.

Wat is het doel?

In deze online cursus leert u te meten volgens de meetinstructie die afgeleid is van NEN-2580, namelijk de ‘Meetinstructie Gebruiksoppervlakte woningen’.

Hoe ziet het programma er uit?

Het meten van de juiste oppervlakte van woningen staat momenteel volop in de belangstelling. U leert:

  • waarom het van belang is de meetinstructie op de juiste wijze toe te passen (introductie);
  • hoe gebouwdelen op basis van categorie gebruiksfunctie ingedeeld kunnen worden (module ‘Indelen’);
  • hoe de diverse gebruiksoppervlakten (GO) berekend moeten worden(module ‘Meten en berekenen’);
  • door middel van vragen leert u hoe de meetinstructie toegepast moet worden (module ‘Meten en berekenen’).

De ‘Meetinstructie Gebruiksoppervlakte woningen’ is een instructie die stap voor stap helpt om de metingen van gebruiksoppervlakten (GO) op de juiste wijze uit te voeren. De ‘Meetinstructie Gebruiksoppervlakte woningen’  wordt gebruikt voor het opmeten van woonhuizen, de woonhuizen van winkel-woonhuizen en de woonhuizen van kantoor-woonhuizen. Kantoren en/of winkels worden gemeten volgens de NEN-2580.

Waar en wanneer?

U volgt deze e-learning module thuis achter uw PC/ laptop of tablet op een door u gekozen tijdstip vóór de einddatum van de cursus.
De cursusdatum waar u zich voor inschrijft is de einddatum van de cursus. U heeft dan tot de cursusdatum de tijd om de e-learning af te ronden. In de eerste week na de sluitingsdatum van de cursus zullen de eventuele studie-uren worden toegekend.

Lees hier de praktische informatie en de instructie van de e-learning.

Toets en studie-uren

De e-learning wordt afgerond met een toets. U heeft 2 pogingen om deze toets te halen, de cesuur is 70%. Wanneer u 70% of meer scoort, ontvangt u de studie-uren in de week na de einddatum van de cursus. Let dus goed op uw score aan het einde van de e-learning, want u krijgt geen bevestiging per e-mail.
Het is niet mogelijk om de toets tussentijds te pauzeren. De studie-uren worden in de week na de einddatum toegekend wanneer de toets behaald is.

Let op

Bij inschrijving voor deze e-learning module krijgt u direct toegang tot de e-learning en doet u afstand van uw recht op 14 dagen bedenktijd. De studie-uren worden in de week na de einddatum toegekend wanneer de toets behaald is. ​


Studie-uren

NRVT

Wonen1

Heeft u een vraag?

Neem contact op
030 - 608 51 60
info@academievoorvastgoed.nl

  • Opleidingen en seminars voor ieder kennisniveau
  • Vakdocenten
  • Hoogste slagingspercentages
  • Innovatief

Verbaal Meesterschap, dé sleutel tot uw succes!

image title

In samenwerking met Denk Producties presenteren wij u op 3 oktober 2019 dé leiderschapstrainer van Nederland: Remco Claassen.

Remco deelt op deze dag zijn beste inzichten voor het eerst exclusief voor makelaars en taxateurs. Persoonlijke overtuigingskracht is de sleutel tot uw succes. Dit is hét moment om een verbale voorsprong te nemen op uw concurrent.
Schrijf u vandaag nog in*.

*6 PE-punten VastgoedCert en NRVT (niet voor WOZ)