image title
image title
image title

"Uitstekende cursus! Je krijgt voldoende stof mee voor de examens en deze wordt op een leuke manier overgebracht."

Branche

Taxatiebranche
Makelaardij

Plaats

NIEUWEGEIN
AMSTERDAM
Locatie niet nodig

Standaardprijs

€ 3535,-

Duur

9 à 12 maanden

Voor wie?

Er gelden geen toegangseisen voor de Basistheorie Vastgoeddeskundige. Het niveau van de opleiding is ongeveer MBO+ en een goede beheersing van het Nederlands is essentieel. Kennis van economie en wiskunde is een pre. De opleiding is theoretisch van aard, maar er is volop gelegenheid voor vragen en praktijkervaringen. 

Hoe ziet de opleiding eruit?

Dit betreft een middag-/avondopleiding:

 Basistheorie Vastgoeddeskundige middag-/avondopleiding
Aantal lesdagen27
LesdagMaandag/ dinsdag/ woensdag/ donderdag
LesfrequentieEén keer per week
Tijden14:45 tot 21:30
DuurNegen à twaalf maanden
Zelfstudie​15 à 20 uur per bijeenkomst
CursusroosterKlik op ‘cursusrooster’ onderaan deze pagina om te zien wanneer de lessen precies plaatsvinden.

Deze opleidingsvorm is zeer geschikt wanneer u graag intensief met de opleiding aan de slag gaat. Heeft u een (fulltime) baan? Dan raden wij u aan om te kiezen voor een opleiding in de avonduren. U volgt de Basistheorie Vastgoeddeskundige dan per losse module:

Wilt u juist nóg intensiever met de opleiding aan de slag? Dan kunt u ook kiezen voor de Basistheorie Vastgoeddeskundige middag/avond intensief (in zes maanden).​

Per module krijgt u lesmateriaal van de Academie voor Vastgoed met daarin theorie en oefenmateriaal. Het aanvullende materiaal bestelt u zelf, zo kort mogelijk voor aanvang van een module. De link naar onze boekenlijst vindt u terug in de definitieve bevestiging welke twee weken voor start van een module/opleiding wordt verstuurd

Wat is het resultaat?

Deze opleiding bereidt u voor op de zes bijbehorende examens van examenadviesbureau SVMNIVO. Voor deze examens meldt u zichzelf aan via SVMNIVO. SVMNIVO examineert de modules middels een flextoets, welke u kunt doen op één van de SVMNIVO-examenlocaties op een door u gekozen moment. Daarbij doet u voor Bouwkunde een Bouwkunde B-examen, dit vindt tweemaal per jaar plaats. Elk behaald examen levert een certificaat op, dat drie jaar geldig is. Wanneer u alle certificaten behaald heeft, zijn deze onbeperkt geldig.

Op deze pagina vindt u de tarievenlijst van de SVMNIVO-examens. Met vragen over de examens kunt u het beste direct contact opnemen met SVMNIVO.

Met de Basistheorie Vastgoeddeskundige op zak heeft u een sterke theoretische basis gelegd en bent u op weg naar de titel (kandidaat-)makelaar en/of taxateur. Na de Basistheorie Vastgoeddeskundige kunt u hiervoor de volgende stap zetten door te specialiseren in één van de volgende vakgebieden:

Wat is de prijs inbegrepen?

De catering (lunch of diner), het studiemateriaal van de Academie voor Vastgoed  en de parkeerkosten (m.u.v. Aristo Amsterdam) zijn bij de cursusprijs inbegrepen.​ Bovendien ontvangt u van ons inlogcodes voor proeftoetsen van SVMNIVO, zo bent u optimaal voorbereid op de examens.

Meer weten?

Wij moedigen iedere potentiële student aan om  een Open Avond bij de Academie voor Vastgoed bij te wonen, om zo een compleet beeld te krijgen onze cursussen en opleidingen. Hier kunt u verschillende presentaties bijwonen, lesmateriaal inzien en al uw vragen stellen aan docenten en medewerkers van de Academie voor Vastgoed.

Heeft u een vraag?

Neem contact op
030 - 608 51 60
info@academievoorvastgoed.nl

  • Opleidingen en seminars voor ieder kennisniveau
  • Vakdocenten
  • Hoogste slagingspercentages
  • Innovatief

image titleBenieuwd naar nieuwe manieren om huizenbezitters voor u te als verkoopmakelaar te laten kiezen?
Om de huizenbezitter van uw verkoopplan te overtuigen? Of bent u op zoek naar slimme manieren om samen te werken met projectontwikkelaars? Meld u dan vandaag nog aan voor de Themadag Wonen op 13 juni aanstaande!

Top sprekers zoals oud wereldkampioen debatteren Sharon Kroes, visionair Wim Davidse  maar ook NVMs eigen Eric De Graaf vertellen u alles wat u moet weten over overtuigen, acquisitie, samenwerken en positioneren. Deze dag wilt u niet missen! U ontvangt tevens zes studiepunten in de kamer Wonen van VastgoedCert en NRVT.

Voor meer informatie of om u direct aan te melden klikt u hier.