image title
image title
image title

Branche

Makelaardij
Taxatiebranche

Plaats

ZOOM (online)
WACHTRIJ

Standaardprijs (excl. btw)

€ 3735,-

Duur

20 maanden

Voor wie?

Er gelden geen toegangseisen voor de Basistheorie Vastgoeddeskundige. Een goede beheersing van het Nederlands is essentieel. Kennis van economie en wiskunde is een pre. De opleiding is theoretisch van aard, maar er is volop gelegenheid voor vragen en praktijkervaringen.

Hoe ziet de opleiding eruit?

 Basistheorie Vastgoeddeskundige avondopleiding
Aantal lesdagen53
LesfrequentieEén keer per week
Tijden18:30 tot 21:30
Duur20 maanden
Zelfstudie​ 7 à 10 uur per bijeenkomst
CursusroosterKlik op ‘cursusrooster’ onderaan deze pagina om te zien wanneer de lessen precies plaatsvinden.
LocatieHet virtuele klaslokaal, ook als we straks wel weer op locatie les mogen geven wordt deze variant van de Basistheorie Vastgoeddeskundige alleen online gegeven. 

Wat is het resultaat van de opleiding Basistheorie Vastgoeddeskundige?

Deze opleiding bereidt je voor op de zes bijbehorende examens van examenadviesbureau SVMNIVO. Je meld je aan voor deze examens via SVMNIVO. SVMNIVO examineert de modules met een flextoets, die je aflegt op één van de SVMNIVO-examenlocaties op een door u gekozen moment. Daarbij doe je voor Bouwkunde een Bouwkunde B-examen, dit vindt tweemaal per jaar plaats. Elk behaald examen levert een certificaat op, dat drie tot vijf jaar geldig is. Wanneer je alle certificaten behaald hebt, ontvang je het diploma Basistheorie Vastgoeddeskundige met een onbeperkte geldigheid. 

Op deze pagina vind je de tarievenlijst van de SVMNIVO-examens. Voor vragen over de examens kun je het beste direct contact opnemen met SVMNIVO

Wat is bij de prijs inbegrepen?

Je ontvangt lesmateriaal dat door de Academie voor Vastgoed vervaardigd is.  Aanvullend zijn ook studieboeken nodig. Deze zijn niet bij de prijs inbegrepen. De link naar onze boekenlijst vind je terug in de definitieve bevestiging die twee weken voor start van een module/opleiding wordt verstuurd. Deze boeken bestel je zelf, zo kort mogelijk voor aanvang van een module, zodat je altijd over het meest recente studiemateriaal beschikt. De boeken bestel je eenvoudig via Studystore. Bovendien ontvang je inlogcodes voor proeftoetsen van SVMNIVO, zo ben je optimaal voorbereid op de examens. 

Andere vormen van de Basistheorie Vastgoeddeskundige

We bieden de opleiding Basistheorie Vastgoeddeskundige in verschillende vormen aan. 
Werk je fulltime? Dan raden we je aan te kiezen voor deze avondopleiding of de modulaire variant van de opleiding. Wil sneller door de opleiding heen? Dan kan je ook kiezen voor de Basistheorie Vastgoeddeskundige intensief (in zes maanden) of  de Basistheorie Vastgoeddeskundige regulier

De volgende stap in je opleiding tot makelaar of taxateur

Met de Basistheorie Vastgoeddeskundige op zak heb je en sterke theoretische basis gelegd en ben je op weg naar de titel (kandidaat-)makelaar  of taxateur. Na de Basistheorie Vastgoeddeskundige kun je  hiervoor de volgende stap zetten door je te specialiseren. Klik hier voor meer informatie over de makelaarsopleiding en hier voor de taxateursopleiding.

Open avond

Wij moedigen iedere potentiële student aan om  een Open Avond bij de Academie voor Vastgoed bij te wonen, om zo een compleet beeld te krijgen onze cursussen en opleidingen. Hier kunt u verschillende presentaties bijwonen, lesmateriaal inzien en al uw vragen stellen aan docenten en medewerkers van de Academie voor Vastgoed.

Heeft u een vraag?

Neem contact op
030 - 608 51 60
info@academievoorvastgoed.nl

  • Opleidingen en seminars voor ieder kennisniveau
  • Vakdocenten
  • Hoogste slagingspercentages
  • Innovatief

image title

De Autoriteit Persoonsgegevens ontvangt de laatste tijd steeds vaker klachten van consumenten die vinden dat makelaars voorafgaand aan de eerste bezichtiging teveel informatie opvragen. Ook zijn er klachten over het omgaan met en bewaren van persoonsgegevens en andere data.

Weet jij wat er wel en niet mag binnen de Algemene Verordening Gegevensbescherming? Wanneer je welke gegevens mag opvragen en of je die gegevens dan mag bewaren? En zo ja, hoe lang?

In de online cursus ‘AVG in vijf kwartier’ krijg je van mr. Bas van Overeem van advocatenkantoor Corten De Geer je in vijf kwartier het antwoord op deze vragen en meer. Na afloop weet je alles wat je als (medewerker van een) makelaar of taxateur moet weten over de AVG.