image title
image title
image title

"Een hele goede cursus om kennis te maken met de zaken waar een makelaar mee te maken krijgt. Voor (nieuwe) medewerkers van een makelaarskantoor een absolute must."

Branche

Makelaardij
Taxatiebranche

Plaats

NIEUWEGEIN
Utrecht
Locatie niet nodig

Standaardprijs

€ 395,-

Duur

Circa 2 maanden

Voor wie?

De Module Vastgoedeconomie vormt één van de vijf onderdelen van de Basistheorie Vastgoeddeskundige en dit certificaat is verplicht wanneer u zelfstandig makelaar en/of taxateur wil worden. Daarnaast is de module evenzeer interessant wanneer u buiten de makelaardij werkzaam bent binnen het vastgoed.

Voor deze module is geen vooropleiding vereist, het denkniveau is MBO+. Voor het succesvol doorlopen van deze module is basiskennis van rekenen noodzakelijk.

Hoe ziet de opleiding eruit?

Dit betreft een avondopleiding:

 Module Vastgoedeconomie
Aantal bijeenkomsten  Vier klassikale lessen en zes e-learning modules
LesdagMaandag/ dinsdag/ woensdag/ donderdag/ zaterdag
LesfrequentieEén keer per week
Tijden​18:30 tot 21:30 uur
DuurCirca twee maanden (mede afhankelijk van schoolvakanties)
ZelfstudieCirca acht tot tien uur per les
CursusroosterKlik op ‘cursusrooster’ onderaan deze pagina om te zien wanneer de lessen precies plaatsvinden.

 

Deze opleidingsvorm is zeer geschikt wanneer u de opleiding bijvoorbeeld naast een baan of druk (gezins)leven volgt.

U krijgt lesmateriaal van de Academie voor Vastgoed met daarin theorie en oefenmateriaal. Het aanvullende materiaal bestelt u zelf, zo kort mogelijk voor aanvang van de module. De link naar onze boekenlijst vindt u terug in de definitieve bevestiging welke twee weken voor start van de module wordt verstuurd.

E-learning

De e-learningmodules behorende bij deze module vormen een rode draad. Enerzijds zorgt de e-learning voor een gedegen voorbereiding op de bijeenkomsten en anderzijds zorgt de e-learning voor het extra oefenen met de lesstof. De e-learning zal dus ondersteunend zijn aan de bijeenkomsten en daarin ook besproken worden. Daarnaast oefent u na elke module met het maken van verschillende type vragen en wordt u op deze manier extra goed voorbereid op het maken van het examen.

Wat is het resultaat?

Deze opleiding bereidt u voor op het bijbehorende examen van examenadviesbureau SVMNIVO. Voor dit examen meldt u zichzelf aan via SVMNIVO. SVMNIVO examineert de module middels een flextoets, welke u kunt doen op één van de SVMNIVO-examenlocaties op een door u gekozen moment. Op zichzelf staand is dit certificaat vijf jaar geldig.

Op deze pagina vindt u de tarievenlijst van de SVMNIVO-examens. Met vragen over de examens kunt u het beste direct contact opnemen met SVMNIVO.

De module Vastgoedeconomie is één van de vijf modules van de Basistheorie Vastgoeddeskundige. Met de Basistheorie Vastgoeddeskundige op zak heeft u een sterke theoretische basis gelegd en bent u op weg naar de titel (kandidaat-)makelaar en/of taxateur. Na de Basistheorie Vastgoeddeskundige kunt u hiervoor de volgende stap zetten door te specialiseren in Wonen, Bedrijfsmatig Vastgoed of Landelijk Vastgoed.

Wat is bij de prijs inbegrepen?

Het studiemateriaal van de Academie voor Vastgoed is bij de cursusprijs inbegrepen. Bovendien ontvangt u van ons inlogcodes voor proeftoetsen, zo bent u optimaal voorbereid op het examen.​

Meer weten?

Wij moedigen iedere potentiële student aan om een Open Avond bij de Academie voor Vastgoed bij te wonen, om zo een goed en compleet beeld te krijgen onze cursussen en opleidingen. Hier kunt u verschillende presentaties bijwonen, lesmateriaal inzien en al uw vragen stellen aan docenten en medewerkers van de Academie voor Vastgoed.

Heeft u een vraag?

Neem contact op
030 - 608 51 60
info@academievoorvastgoed.nl

  • Opleidingen en seminars voor ieder kennisniveau
  • Vakdocenten
  • Hoogste slagingspercentages
  • Innovatief

image titleBenieuwd naar nieuwe manieren om huizenbezitters voor u te als verkoopmakelaar te laten kiezen?
Om de huizenbezitter van uw verkoopplan te overtuigen? Of bent u op zoek naar slimme manieren om samen te werken met projectontwikkelaars? Meld u dan vandaag nog aan voor de Themadag Wonen op 13 juni aanstaande!

Top sprekers zoals oud wereldkampioen debatteren Sharon Kroes, visionair Wim Davidse  maar ook NVMs eigen Eric De Graaf vertellen u alles wat u moet weten over overtuigen, acquisitie, samenwerken en positioneren. Deze dag wilt u niet missen! U ontvangt tevens zes studiepunten in de kamer Wonen van VastgoedCert en NRVT.

Voor meer informatie of om u direct aan te melden klikt u hier.