image title
image title
image title

"Een hele goede cursus om kennis te maken met de zaken waar een makelaar mee te maken krijgt. Voor (nieuwe) medewerkers van een makelaarskantoor een absolute must."

Branche

Makelaardij
Taxatiebranche

Plaats

UTRECHT
ZWOLLE
AMSTERDAM
Locatie niet nodig

Standaardprijs (excl. btw)

€ 395,-

Duur

Circa 2 maanden

Voor wie?

De Module Vastgoedeconomie vormt één van de vijf onderdelen van de Basistheorie Vastgoeddeskundige en dit certificaat is verplicht wanneer u zelfstandig makelaar en/of taxateur wil worden. Daarnaast is de module evenzeer interessant wanneer u buiten de makelaardij werkzaam bent binnen het vastgoed.

Voor deze module is geen vooropleiding vereist, het denkniveau is MBO+. Voor het succesvol doorlopen van deze module is basiskennis van rekenen noodzakelijk.

Hoe ziet de opleiding eruit?

Dit betreft een avondopleiding:

 Module Vastgoedeconomie
Aantal bijeenkomsten  Vier klassikale lessen en zes e-learning modules
LesdagMaandag/ dinsdag/ woensdag/ donderdag
LesfrequentieEén keer per week
Tijden​18:30 tot 21:30 uur
DuurCirca twee maanden (mede afhankelijk van schoolvakanties)
ZelfstudieCirca acht tot tien uur per les
CursusroosterKlik op ‘cursusrooster’ onderaan deze pagina om te zien wanneer de lessen precies plaatsvinden.

 

Deze opleidingsvorm is zeer geschikt wanneer u de opleiding bijvoorbeeld naast een baan of druk (gezins)leven volgt.

De link naar onze boekenlijst vindt u terug in de definitieve bevestiging die twee weken voor start van een module/opleiding wordt verstuurd. Deze boeken bestelt u zelf, zo kort mogelijk voor aanvang van een module, zodat u altijd over het meest recente studiemateriaal beschikt. De boeken bestelt u het eenvoudigst via Studystore.

E-learning

De e-learningmodules behorende bij deze module vormen een rode draad. Enerzijds zorgt de e-learning voor een gedegen voorbereiding op de bijeenkomsten en anderzijds zorgt de e-learning voor het extra oefenen met de lesstof. De e-learning zal dus ondersteunend zijn aan de bijeenkomsten en daarin ook besproken worden. Daarnaast oefent u na elke module met het maken van verschillende type vragen en wordt u op deze manier extra goed voorbereid op het maken van het examen.

Wat is het resultaat?

Deze opleiding bereidt u voor op het bijbehorende examen van examenadviesbureau SVMNIVO. Voor dit examen meldt u zichzelf aan via SVMNIVO. SVMNIVO examineert de module middels een flextoets, welke u kunt doen op één van de SVMNIVO-examenlocaties op een door u gekozen moment. Op zichzelf staand is dit certificaat vijf jaar geldig.

Op deze pagina vindt u de tarievenlijst van de SVMNIVO-examens. Met vragen over de examens kunt u het beste direct contact opnemen met SVMNIVO.

De module Vastgoedeconomie is één van de vijf modules van de Basistheorie Vastgoeddeskundige. Met de Basistheorie Vastgoeddeskundige op zak heeft u een sterke theoretische basis gelegd en bent u op weg naar de titel (kandidaat-)makelaar en/of taxateur. Na de Basistheorie Vastgoeddeskundige kunt u hiervoor de volgende stap zetten door te specialiseren in Wonen, Bedrijfsmatig Vastgoed of Landelijk Vastgoed.

Wat is bij de prijs inbegrepen? 

U ontvangt lesmateriaal dat door de Academie voor Vastgoed vervaardigd is.  U heeft aanvullend ook studieboeken nodig. Deze zijn niet bij de prijs inbegrepen. De link naar onze boekenlijst vindt u terug in de definitieve bevestiging die twee weken voor start van een module/opleiding wordt verstuurd. Deze boeken bestelt u zelf, zo kort mogelijk voor aanvang van een module, zodat u altijd over het meest recente studiemateriaal beschikt. De boeken bestelt u het eenvoudigst via Studystore.

Proeftoets SVMNIVO

U ontvangt van ons een inlogcode voor het maken van een proeftoets bij SVMNIVO, zo bent u optimaal voorbereid op het examen.​

Meer weten?

Wij moedigen iedere potentiële student aan om een Open Avond bij de Academie voor Vastgoed bij te wonen, om zo een goed en compleet beeld te krijgen onze cursussen en opleidingen. Hier kunt u verschillende presentaties bijwonen, lesmateriaal inzien en al uw vragen stellen aan docenten en medewerkers van de Academie voor Vastgoed.

Heeft u een vraag?

Neem contact op
030 - 608 51 60
info@academievoorvastgoed.nl

  • Opleidingen en seminars voor ieder kennisniveau
  • Vakdocenten
  • Hoogste slagingspercentages
  • Innovatief

Educatieverplichting 2020 bekend

image titleKlik hier voor een overzicht van jouw educatieverplichtingen voor aankomend jaar. 

Ben je makelaar en taxateur Wonen? Klik dan hier om je aan te melden voor ons Pakket Wonen 2020.

Ben je makelaar en taxateur BV en Wonen? Klik dan hier om je aan te melden voor ons Pakket Wonen en BV 2020 

Ben je makelaar en taxteur BV? Klik dan hier om je aan te melden voor ons Pakket BV 2020