image title
image title
image title

Branche

Taxatiebranche

Plaats

Standaardprijs (excl. btw)

€ 795,-

Duur

2 lesdagen

Let op: eerst entreetoets maken

Voordat je aan deze Basiscursus TMS kunt deelnemen, moet je de Entreetoets voldoende hebben gemaakt*.  Inschrijven voor de Entreetoets doe je hier.

*De entreetoets is alleen verplicht als  je wilt aansluiten bij het Taxatiemanagementinstituut (TMI) als je alleen de software van Flux wilt gaan gebruiken, hoef je deze niet te doen.

Docent

Cees Koomen (zelfstandige, Vastgoed advies en educatie, docent Nyenrode Business Universiteit)

Wat is het doel?

Je raakt vertrouwd met het Taxatiemanagement Systeem. Na afloop ben je in staat jouw taxaties te verwerken in het softwareprogramma van het Taxatiemanagement Systeem en deze taxaties goed te onderbouwen.

Voor wie?

Deze cursus is voor taxateurs die zich:

  1. Willen aansluiten bij het Taxatiemanagementinstituut(TMI) om het Taxatie Management Systeem (TMS) te gaan gebruiken. Wanneer je hiervoor (nog) niet bent aangemeld bij TMI, moet je je daar eerst opgeven. Je krijgt dan vervolgens een link om je in te schrijven voor deze cursus.
  2. Gebruik willen maken van de software van Flux, zonder lid te worden van TMI.  Neem contact met ons op over de mogelijkheden om je in te schrijven.

Wil je  aansluiten bij TMI dan moet je voorafgaand aan de cursus een entreetoets maken. Inschrijven voor deze Entreetoets kan hier. Als je een voldoende haalt voor deze toets, dan kun je deelnemen aan deze Basiscursus Taxatiemanagement Systeem. Behaal je de toets niet, dan moet je eerst de tweedaagse DCF Training volgen.

Hoe ziet het programma er uit?

Het programma beslaat 2 dagen / 4 dagdelen en vindt plaats in Nieuwegein.

Na een theoretische inleiding waarin wordt uitgelegd waarom het Taxatiemanagement Systeem ontstaan is, een uitleg van de norm, het model en het rapport zal men grotendeels praktisch bezig zijn. Casussen worden zelf in het Taxatiemanagement Systeem geplaatst en aan de hand van de problemen die men daar tegenkomt, zal de docent de werking van het model uitleggen.

De cursus wordt afgesloten met een toets, om te bezien of de kennis van de cursist volstaat om met het Taxatiemanagement Systeem te kunnen gaan werken. Alleen wanneer je de toets haalt krijg je toegang tot TMI en het Taxatiemanagement Systeem.

Mogelijke cursusdata:

Maandag 29 maart en Woensdag 31 maart van 09:30 – 17:00 uur (Zoom)
 

Maandag 10 mei en Woensdag 12 mei van 09:30 – 17:00 uur (Zoom)

Woensdag 30 juni en vrijdag 2 juli van 09:30 – 17:00 uur (Zoom)

Studie-uren

NRVT

Landelijk Vastgoed14
Business14

VastgoedCert

Landelijk Vastgoed14
Business14

Heeft u een vraag?

Neem contact op
030 - 608 51 60
info@academievoorvastgoed.nl

  • Opleidingen en seminars voor ieder kennisniveau
  • Vakdocenten
  • Hoogste slagingspercentages
  • Innovatief