image title
image title
image title

"De docent geeft blijk van praktische ervaring maar ook van theoretische aspecten vertaald naar de praktijk."

Branche

Taxatiebranche

Plaats

Standaardprijs (excl. btw)

€ 795,-

Duur

2 lesdagen

Let op: eerst entreetoets maken

Voordat u aan deze Basiscursus TMS kunt deelnemen, moet u de Entreetoets voldoende hebben gemaakt*.  Inschrijven voor de Entreetoets kunt u hier doen.

*De entreetoets is alleen verplicht als u zich wilt aansluiten bij het Taxatiemanagementinstituut (TMI) als u alleen de software van Flux wilt gaan gebruiken, hoeft u deze niet te doen.

Docent

Cees Koomen (zelfstandige, Vastgoed advies en educatie, docent Nyenrode Business Universiteit)

Wat is het doel?

U raakt vertrouwd met het Taxatiemanagement Systeem. Na afloop bent u in staat uw taxaties te verwerken in het softwareprogramma van het Taxatiemanagement Systeem en uw taxaties goed te onderbouwen.

Voor wie?

Deze cursus is voor u als taxateur bent en:

  1. U zich wilt aansluiten bij het Taxatiemanagementinstituut(TMI) om het Taxatie Management Systeem (TMS) te gaan gebruiken. Wanneer u zich hiervoor (nog) heeft aangemeld bij TMI, zult u zich eerst daar op moeten geven. U krijgt dan vervolgens een link om zich in te schrijven voor deze cursus.
  2. Gebruik wilt maken van de software van Flux, zonder lid te worden van TMI. Dan kunt u in de meeste gevallen ook meedoen aan deze cursus. Neem hiervoor contact met ons op over de mogelijkheden om u in te schrijven.

Wilt u zich aansluiten bij TMI dan moet u voorafgaand aan de cursus een entreetoets maken. Inschrijven voor deze Entreetoets kunt u hier doen. Als u een voldoende haalt voor deze toets, dan kunt u deelnemen aan deze Basiscursus Taxatiemanagement Systeem. Behaalt u de toets niet, dan moet u eerst de tweedaagse DCF Training volgen.

Hoe ziet het programma er uit?

Het programma beslaat 2 dagen / 4 dagdelen en vindt plaats in Nieuwegein.

Na een theoretische inleiding waarin wordt uitgelegd waarom het Taxatiemanagement Systeem ontstaan is, een uitleg van de norm, het model en het rapport zal men grotendeels praktisch bezig zijn. Casussen worden zelf in het Taxatiemanagement Systeem geplaatst en aan de hand van de problemen die men daar tegenkomt, zal de docent de werking van het model uitleggen.

De cursus wordt afgesloten met een toets, om te bezien of de kennis van de cursist volstaat om met het Taxatiemanagement Systeem te kunnen gaan werken. Alleen wanneer u de toets haalt krijgt u toegang tot TMI en het Taxatiemanagement Systeem.

Mogelijke cursusdata:

dinsdag 17 december & donderdag 19 december 2019
maandag 27 januari & dinsdag 28 januari 2020
donderdag 19 maart & vrijdag 20 maart 2020
maandag 25 mei & vrijdag 29 mei 2020

Studie-uren

VastgoedCert

Landelijk Vastgoed14
Business14

NRVT

Landelijk Vastgoed14
Business14

Heeft u een vraag?

Neem contact op
030 - 608 51 60
info@academievoorvastgoed.nl

  • Opleidingen en seminars voor ieder kennisniveau
  • Vakdocenten
  • Hoogste slagingspercentages
  • Innovatief

Beste bezoeker,image title

Wegens werkzaamheden is de ingang aan de noordkant van parkeergarage Stadshuis vanaf 26 augustus met de auto* niet bereikbaar. 

Dit betekent dat u, indien u met de auto naar de Academie voor Vastgoed reist, moet navigeren naar de Tinnegieterstede 1 (3431 HW Nieuwegein). Hier kunt u de parkeergarage in rijden. Vervolgens kunt u de parkeergarage te voet aan de noordzijde verlaten zoals u gewend bent.

Bij vragen kunt u uiteraard te allen tijde contact met ons opnemen. 

Team Academie voor Vastgoed

*Met de fiets of lopend kunt u de parkeergarage nog wel aan de noordkant bereiken.