image title
image title
image title

Branche

Makelaardij
Taxatiebranche

Plaats

MUNCHEN

Standaardprijs

€ 1195,-

Duur

4 dagen

Waar en wanneer?

De studiereis NVM Wonen vindt plaats van donderdag 22 t/m zondag 25 november 2018 in München.

Hoe ziet het programma er uit?

Het programma wordt gemaakt in samenwerking met de reiscommissie van NVM Wonen en staat in het teken van duurzaamheid in vastgoed en het beter leren kennen van uw NVM Wonen collega’s. München is één van de tien duurzaamste steden in ter Wereld! Een bezoek aan de Allianz Arena van Bayern München (totaal duurzaam opgezet in samenwerking met Philips) behoort er zeker bij, evenals een bezoek aan een duurzaam Wonen project. Mogelijk bezoeken we ook een voetbalwedstrijd in de fantastische Arena.

Het volledige vierdaagse programma en informatie over het hotel is nog niet helemaal bekend, u krijgt dit uiterlijk de tweede helft van augustus.
 
De hotelovernachtingen (u heeft een eenpersoonskamer), het ontbijt, 1 diner en de reis naar München zijn bij de prijs inbegrepen, u reist per trein naar München. Het hotel bevindt zich middenin/ zo dicht mogelijk bij het uitgaanscentrum van München.

Wilt u zich inschrijven?

Dat kan! U kunt zich aanmelden via onderstaande button. Let op: deze inschrijving is niet (zoals in onze algemene voorwaarden staat) tot 14 dagen voor aanvang te annuleren. U krijgt zodra het programma en de prijs  bekend is nog eenmaal de mogelijkheid te annuleren (de prijs die u boekt is de maximale prijs, u bent zeker niet duurder uit dan de vermelde prijs). Daarna is uw deelname definitief.

Heeft u een vraag?

Neem contact op
030 - 608 51 60
info@academievoorvastgoed.nl

  • Opleidingen en seminars voor ieder kennisniveau
  • Vakdocenten
  • Hoogste slagingspercentages
  • Innovatief

Studieadvies Service

image titleDirect een overzicht van de cursussen die het meest geschikt zijn om zo efficiënt mogelijk aan uw educatieverplichtingen te voldoen? Meld u aan voor onze Studieadvies Service en wij doen de rest. U ontvangt van ons een studieadvies op maat waarmee u aan al uw verplichtingen voldoet.

 

Ik wil advies voor 2018Ik wil advies voor 2019
* Verplichte velden