image title
image title
image title

Branche

Taxatiebranche

Plaats

NIEUWEGEIN

Standaardprijs

€ 275,-

Duur

1 dag

Voor wie?

Deze cursus is voor assistenten van taxateurs die bekend zijn als TMS gebruiker bij www.Taxatiemanagementinstituut.nl. Voor u zich in kunt schrijven, dient de de taxateur eerst de assistentgegevens door te geven aan het TMI.

Wat is het doel?

U krijgt inzicht in de context van het Taxatiemanagement Systeem (TMI) en u raakt vertrouwd met het gebruik van het Taxatiemanagement Systeem. Na afloop bent u in staat:

  • Het overgrote deel van invoer van een TMI taxatie zelfstandig in te voeren in het software programma
  • Het taxatieproces van concept tot archivering te doorlopen
  • Complete taxaties in hoofdlijnen te beoordelen / te begrijpen. Dit voor zowel BAR/NAR als DCF taxatie zoals beschikbaar in TMI.

Deze training omvat alleen bedrijfsmatig vastgoed, geen woningen.

Hoe ziet het programma er uit?

Het programma beslaat één dag, ofwel twee dagdelen en vindt plaats in Nieuwegein. U leert taxaties, die u krijgt aangereikt van uw taxateur, in te voeren in de basismodule van het Taxatiemanagement Systeem. Dit betreft commercieel vastgoed taxaties.

U krijgt inzicht in de context van het systeem, wat zijn de doelstellingen ervan en wat is de relatie tot de taxatierichtlijn commercieel vastgoed. U krijgt inzicht in de output uit het systeem, de beschikbare rapportages, die op hoofdlijnen  ook kunnen worden beoordeeld op bijvoorbeeld volledigheid en onderlinge samenhang van variabelen.

Deze training biedt de basis voor de optimale samenwerking tussen makelaar en assistent bij het uitvoeren van taxaties in het TMI systeem.

Heeft u een vraag?

Neem contact op
030 - 608 51 60
info@academievoorvastgoed.nl

  • Opleidingen en seminars voor ieder kennisniveau
  • Vakdocenten
  • Hoogste slagingspercentages
  • Innovatief

In één keer aan al uw studieverplichtingen voldoen? image title

Uw tijd is kostbaar, dat begrijpen we bij de Academie voor Vastgoed. Met een cursuspakket boekt u in één keer al uw jaarlijkse educatie voor een of meerdere registers en kamers. De pakketten worden aangeboden op verschillende locaties in het land. 

Meld u vandaag nog aan via een van onderstaande links.

 Wilt u liever een persoonlijk advies? Meld u dan aan voor onze Studieadvies Service