image title
image title
image title

Branche

Taxatiebranche

Plaats

NIEUWEGEIN

Standaardprijs

€ 275,-

Duur

1 dag

Voor wie?

Deze cursus is voor assistenten van taxateurs die bekend zijn als TMS gebruiker bij www.Taxatiemanagementinstituut.nl. Voor u zich in kunt schrijven, dient de de taxateur eerst de assistentgegevens door te geven aan het TMI. Ook dient u een assistentenaccount aan te maken bij FluX. Voor meer informatie kunt u contact met hen opnemen.

Wat is het doel?

U krijgt inzicht in de context van het Taxatiemanagement Systeem (TMI) en u raakt vertrouwd met het gebruik van het Taxatiemanagement Systeem. Na afloop bent u in staat:

  • Het overgrote deel van invoer van een TMI taxatie zelfstandig in te voeren in het software programma
  • Het taxatieproces van concept tot archivering te doorlopen
  • Complete taxaties in hoofdlijnen te beoordelen / te begrijpen. Dit voor zowel BAR/NAR als DCF taxatie zoals beschikbaar in TMI.

Deze training omvat alleen bedrijfsmatig vastgoed, geen woningen.

Hoe ziet het programma er uit?

Het programma beslaat één dag, ofwel twee dagdelen en vindt plaats in Nieuwegein. U leert taxaties, die u krijgt aangereikt van uw taxateur, in te voeren in de basismodule van het Taxatiemanagement Systeem. Dit betreft commercieel vastgoed taxaties.

U krijgt inzicht in de context van het systeem, wat zijn de doelstellingen ervan en wat is de relatie tot de taxatierichtlijn commercieel vastgoed. U krijgt inzicht in de output uit het systeem, de beschikbare rapportages, die op hoofdlijnen  ook kunnen worden beoordeeld op bijvoorbeeld volledigheid en onderlinge samenhang van variabelen.

Deze training biedt de basis voor de optimale samenwerking tussen makelaar en assistent bij het uitvoeren van taxaties in het TMI systeem.

Heeft u een vraag?

Neem contact op
030 - 608 51 60
info@academievoorvastgoed.nl

  • Opleidingen en seminars voor ieder kennisniveau
  • Vakdocenten
  • Hoogste slagingspercentages
  • Innovatief

Verbaal Meesterschap, dé sleutel tot uw succes!

image title

In samenwerking met Denk Producties presenteren wij u op 3 oktober 2019 dé leiderschapstrainer van Nederland: Remco Claassen.

Remco deelt op deze dag zijn beste inzichten voor het eerst exclusief voor makelaars en taxateurs. Persoonlijke overtuigingskracht is de sleutel tot uw succes. Dit is hét moment om een verbale voorsprong te nemen op uw concurrent.
Schrijf u vandaag nog in*.

*6 PE-punten VastgoedCert en NRVT (niet voor WOZ)