image title
image title
image title

Branche

Makelaardij
Taxatiebranche

Plaats

HEESWIJK

Standaardprijs

€ 270,-

Duur

Voor wie?

De cursus is geschikt voor iedereen die in de praktijk met asbest in aanraking komt. Voor zowel Wonen, Business en Landelijk Vastgoed makelaars.

Wat is het doel van de cursus Asbest?

U krijgt inzicht in de ”asbestwereld” en hoe u de klant kunt helpen om het probleem van asbest in een woning aan te pakken.

Hoe ziet het programma eruit?​

Hoe herkent u als makelaar/ taxateur asbest? Wat is hiervoor de wet- en regelgeving? Wat zijn kosten van saneringen?

SGS Search heeft hiervoor een speciale training ontwikkeld om asbest en de diverse soorten en toepassingen te leren herkennen. Aan de hand van vele foto’s van praktijksituaties en aanvullend monstermateriaal, leert u hoe te handelen bij asbestvondst.

De specialisten van SGS Search hebben jarenlange ervaring met asbestonderzoek, handelen bij asbestcalamiteiten en het aansturen van saneringen.

De cursus bestaat uit een elearning module en een praktijkmodule waarin men daadwerkelijk leert het asbest te herkennen.

Let op: Ter voorbereiding op de cursusdag vragen wij u een e-learning te doorlopen. De basiskennis die u hierin opdoet heeft u nodig in de cursus.

Studie-uren

NRVT

WOZ6

Heeft u een vraag?

Neem contact op
030 - 608 51 60
info@academievoorvastgoed.nl

  • Opleidingen en seminars voor ieder kennisniveau
  • Vakdocenten
  • Hoogste slagingspercentages
  • Innovatief

Beste bezoeker,image title

Wegens werkzaamheden is de ingang aan de noordkant van parkeergarage Stadshuis vanaf 26 augustus met de auto* niet bereikbaar. 

Dit betekent dat u, indien u met de auto naar de Academie voor Vastgoed reist, moet navigeren naar de Tinnegieterstede 1 (3431 HW Nieuwegein). Hier kunt u de parkeergarage in rijden. Vervolgens kunt u de parkeergarage te voet aan de noordzijde verlaten zoals u gewend bent.

Bij vragen kunt u uiteraard te allen tijde contact met ons opnemen. 

Team Academie voor Vastgoed

*Met de fiets of lopend kunt u de parkeergarage nog wel aan de noordkant bereiken.