image title
image title
image title

Branche

Makelaardij
Taxatiebranche

Plaats

AMSTERDAM
HEESWIJK

Standaardprijs

€ 270,-

Duur

Voor wie?

De cursus is geschikt voor iedereen die in de praktijk met asbest in aanraking komt. Voor zowel Wonen, Business en Landelijk Vastgoed makelaars.

Wat is het doel van de cursus Asbest?

U krijgt inzicht in de ”asbestwereld” en hoe u de klant kunt helpen om het probleem van asbest in een woning aan te pakken.

Hoe ziet het programma eruit?​

Hoe herkent u als makelaar/ taxateur asbest? Wat is hiervoor de wet- en regelgeving? Wat zijn kosten van saneringen?

SGS Search heeft hiervoor een speciale training ontwikkeld om asbest en de diverse soorten en toepassingen te leren herkennen. Aan de hand van vele foto’s van praktijksituaties en aanvullend monstermateriaal, leert u hoe te handelen bij asbestvondst.

De specialisten van SGS Search hebben jarenlange ervaring met asbestonderzoek, handelen bij asbestcalamiteiten en het aansturen van saneringen.

De cursus bestaat uit een elearning module en een praktijkmodule waarin men daadwerkelijk leert het asbest te herkennen.

Let op: Ter voorbereiding op de cursusdag vragen wij u een e-learning te doorlopen. De basiskennis die u hierin opdoet heeft u nodig in de cursus.

Studie-uren

NRVT

Landelijk Vastgoed6
Business6
Wonen6
WOZ6

VastgoedCert

Landelijk Vastgoed6
Business6
Wonen6
WOZ-

Heeft u een vraag?

Neem contact op
030 - 608 51 60
info@academievoorvastgoed.nl

  • Opleidingen en seminars voor ieder kennisniveau
  • Vakdocenten
  • Hoogste slagingspercentages
  • Innovatief

Verbaal Meesterschap, dé sleutel tot uw succes!

image title

In samenwerking met Denk Producties presenteren wij u op 3 oktober 2019 dé leiderschapstrainer van Nederland: Remco Claassen.

Remco deelt op deze dag zijn beste inzichten voor het eerst exclusief voor makelaars en taxateurs. Persoonlijke overtuigingskracht is de sleutel tot uw succes. Dit is hét moment om een verbale voorsprong te nemen op uw concurrent.
Schrijf u vandaag nog in*.

*6 PE-punten VastgoedCert en NRVT (niet voor WOZ)