image title
image title
image title

Branche

Makelaardij
Taxatiebranche

Plaats

HEESWIJK
AMSTERDAM

Standaardprijs

€ 270,-

Duur

Voor wie?

De cursus is geschikt voor iedereen die in de praktijk met asbest in aanraking komt. Voor zowel Wonen, Business en Landelijk Vastgoed makelaars.

Wat is het doel van de cursus Asbest?

U krijgt inzicht in de ”asbestwereld” en hoe u de klant kunt helpen om het probleem van asbest in een woning aan te pakken.

Hoe ziet het programma eruit?​

Daken met asbest zijn in Nederland na 2024 verboden. Hoe herkent u als makelaar/ taxateur een asbestdak? Wat is hiervoor de wet- en regelgeving? Wat zijn kosten van saneringen?

SGS Search heeft hiervoor een speciale training ontwikkeld om asbest en de diverse soorten en toepassingen te leren herkennen. Aan de hand van vele foto’s van praktijksituaties en aanvullend monstermateriaal, leert u hoe te handelen bij asbestvondst.

De specialisten van SGS Search hebben jarenlange ervaring met asbestonderzoek, handelen bij asbestcalamiteiten en het aansturen van saneringen.

De cursus bestaat uit een elearning module en een praktijkmodule waarin men daadwerkelijk leert het asbest te herkennen.

Let op: Ter voorbereiding op de cursusdag vragen wij u een e-learning te doorlopen. De basiskennis die u hierin opdoet heeft u nodig in de cursus.

Studie-uren

VastgoedCert

Business6
Wonen6
Landelijk Vastgoed6
WOZ-

NRVT

Business6
Wonen6
Landelijk Vastgoed6
WOZ6

Heeft u een vraag?

Neem contact op
030 - 608 51 60
info@academievoorvastgoed.nl

  • Opleidingen en seminars voor ieder kennisniveau
  • Vakdocenten
  • Hoogste slagingspercentages
  • Innovatief

image titleBenieuwd naar nieuwe manieren om huizenbezitters voor u te als verkoopmakelaar te laten kiezen?
Om de huizenbezitter van uw verkoopplan te overtuigen? Of bent u op zoek naar slimme manieren om samen te werken met projectontwikkelaars? Meld u dan vandaag nog aan voor de Themadag Wonen op 13 juni aanstaande!

Top sprekers zoals oud wereldkampioen debatteren Sharon Kroes, visionair Wim Davidse  maar ook NVMs eigen Eric De Graaf vertellen u alles wat u moet weten over overtuigen, acquisitie, samenwerken en positioneren. Deze dag wilt u niet missen! U ontvangt tevens zes studiepunten in de kamer Wonen van VastgoedCert en NRVT.

Voor meer informatie of om u direct aan te melden klikt u hier.