image title
image title
image title

Branche

Taxatiebranche
Makelaardij

Plaats

EINDHOVEN
NIEUWEGEIN
URMOND
AMSTERDAM
ZWOLLE

Kijk voor meer beschikbare plaatsen onderaan de pagina.

Standaardprijs

€ 260,-

Duur

1 dag

Voor wie?

Makelaars en taxateurs Wonen. Het eerste gedeelte van deze cursus (Het nieuwste taxatiemodel 2018) is het verplichte educatie-onderdeel voor Wonen-taxateurs die zijn aangesloten bij het NRVT.

Wat is het doel?

U leert de wijzigingen en aanvullingen in het taxatierapport kennen dat per 1 april 2018 is ingegaan. Tijdens de workshop staat ethiek centraal. Middels casuïstiek leert u dilemma’s herkennen, beoordelen en daar gevolg aan geven in uw dagelijkse praktijk.​

Hoe ziet het programma er uit?

Het nieuwe model Taxatierapport Woonruimte 2018 is het uitgangspunt van het ochtendgedeelte. De verschillen met het vorige model Taxatierapport Woonruimte worden besproken en er wordt ingegaan op welke wijze u bijlagen en specificaties dient aan te leveren. Verder worden de meest actuele inzichten aan de hand van de laatste invulinstructie en de feedback vanuit de validatie-instituten met u gedeeld.

Tijdens de workshop ethiek wordt op een interactieve manier aan de slag gegaan met het thema ethiek binnen de vastgoedsector. Hoe is het begrip ethiek verankerd in wet- en regelgeving en hoe gaan wij hier mee om? Waar kunt u met uw invulling van het begrip ethiek het verschil maken in vastgoedland? Daarnaast wordt ingaan op de mogelijkheden van het implementeren van ethische protocollen. ​​​​​

Studie-uren

VastgoedCert

Wonen6
Landelijk Vastgoed3
Business3
WOZ-

NRVT

Wonen6
Landelijk Vastgoed3
Business3
WOZ3

Heeft u een vraag?

Neem contact op
030 - 608 51 60
info@academievoorvastgoed.nl

  • Opleidingen en seminars voor ieder kennisniveau
  • Vakdocenten
  • Hoogste slagingspercentages
  • Innovatief

Laatste kans!

image title

Het jaar loopt langzaamaan op zijn einde. Heeft u nog niet aan uw educatieverplichtingen voldaan? Meld u dan nu aan voor het Laatste kans pakket wonen* in Nieuwegein.

Met het volgen van het laatste kans pakket voldoet u aan uw verplichtingen voor zowel VastgoedCert als NRVT. Het pakket bestaat uit de volgende cursussen:

Ja ik meld mij aan voor het laatste kans pakket.

*staat u ingeschreven in de kamer Business? Ook dan hebben wij een laatste kans pakket voor u beschikbaar. Neem contact met ons op voor meer informatie.