image title
image title
image title

Branche

Makelaardij
Taxatiebranche

Plaats

ZOOM (online)

Standaardprijs (excl. btw)

€ 180,-

Duur

3 uur

Actualiteiten onteigening

Op het gebied van het onteigeningsrecht zijn jaarlijks actualiteiten te melden op basis van de rechtspraak die is verschenen. Daarnaast zal de onteigeningsprocedure door de komst van de omgevingswet ingrijpend gaan veranderen en wordt een nieuwe houding verwacht van de actoren in het onteigeningsproces.

Tijdens deze cursus worden de volgende onderwerpen behandeld:

  • de rol van de bestuursrechter
  • verhouding tussen omgevingsplan en onteigening
  • actualiteiten administratieve fase met casussen
  • actualiteiten gerechtelijke fase met casussen

Na afloop van deze cursus ben je weer op de hoogte van de actuele (juridische) ontwikkelingen in de onteigening. De contouren van de onteigening nieuwe stijl en de betekenis van de aanvullingswet grondeigendom voor onteigeningszaken door de komst van de nieuwe omgevingswet staan hierbij centraal.

Voor wie?

Deze verdiepingscursus is voor de makelaar/taxateur/rentmeester die in zijn praktijk regelmatig in aanraking komt met (onderwerpen rondom) onteigening. Basiskennis over deze onderwerpen wordt als bekend verondersteld.

Studie-uren

VastgoedCert

Wonen3
Landelijk Vastgoed3
Business3

NRVT

Wonen3
Landelijk Vastgoed3
Business3

Heeft u een vraag?

Neem contact op
030 - 608 51 60
info@academievoorvastgoed.nl

  • Opleidingen en seminars voor ieder kennisniveau
  • Vakdocenten
  • Hoogste slagingspercentages
  • Innovatief

NIEUW in de vijf kwartier serie: onderhandelen!image title

Op maandag 7 juni giet superspecialist George van Houtem speciaal voor jou als vastgoedprofessional zoveel mogelijk kennis in een online seminar van vijf kwartier. Je leert niet hoe je onderhandelt bij aan- of verkoop (want dat kun je tenslotte al) maar wel hoe je nóg betere onderhandelresultaten behaalt en wat dé geheimen van het onderhandelen zijn. 

Zo zet jij in de toekomst zelfs de meest complexe onderhandelingen met zelfvertrouwen naar jouw hand! Dit seminar wil je niet missen, klik hier om je aan te melden!

*1 PE-punt VastgoedCert en 1 vrije ruimte punt NRVT