image title
image title
image title

Branche

Makelaardij
Taxatiebranche

Plaats

Standaardprijs

€ 330,-

Duur

1 dag

Voor wie?

Makelaars en taxateurs Wonen.

Wat is het doel?

In deze cursus leert u wat de energiebesparende maatregelen zijn en hoe deze kunnen worden toegepast in (bestaande) woningen. U bent op de hoogte van de meest recente informatie over isoleren en duurzame installaties. Ook komt de laatste wet- en regelgeving op gebied van duurzaam bouwen aan de orde.

Hoe ziet het programma er uit?

Tijdens deze cursus leert u de energiebesparingsverkenner toepassen. Daarnaast komen de onderwerpen duurzaamheid en het werken naar een energie neutrale 0-op-de-meter woning uitgebreid aan bod.​

Duurzaamheid, energie-besparen en toewerken naar een 0-op-de-meter woning zijn onderwerpen die een makelaar en taxateur dagelijks bezig houden. Door het ontbreken van voldoende kennis en het toepassen van de juiste technieken en materialen gaat er helaas nog veel fout in renovatie en nieuwbouw van woningen. De energiebesparingsverkenning is een handig hulpmiddel bij advies bij het verbeteren en verduurzamen van een woning maar ook bij nieuwbouw. 

Studie-uren

VastgoedCert

Wonen6

NRVT

Wonen6

Heeft u een vraag?

Neem contact op
030 - 608 51 60
info@academievoorvastgoed.nl

  • Opleidingen en seminars voor ieder kennisniveau
  • Vakdocenten
  • Hoogste slagingspercentages
  • Innovatief

In één keer aan al uw studieverplichtingen voldoen? image title

Uw tijd is kostbaar, dat begrijpen we bij de Academie voor Vastgoed. Met een cursuspakket boekt u in één keer al uw jaarlijkse educatie voor een of meerdere registers en kamers. De pakketten worden aangeboden op verschillende locaties in het land. 

Meld u vandaag nog aan via een van onderstaande links.

 Wilt u liever een persoonlijk advies? Meld u dan aan voor onze Studieadvies Service