image title
image title
image title

De beste worden in wat u doet.

Een goede makelaar is op de hoogte van de laatste juridische zaken, bouwkunde, marketing en financiën. Daarnaast is hij in staat zijn of haar klanten bij het aan- of verkopen van een huis te adviseren en te ondersteunen. Een makelaar dient over veel verschillende soorten competenties te beschikken en het vak is ontzettend veelzijdig.

De huizenmarkt is flink aangetrokken en met name in de randstad is een enorme vraag naar versterking op makelaarskantoren. Deze aantrekkende markt biedt dus veel kansen voor nieuwe (assistent-)makelaars; dit is dus een goed moment om uw makelaarsdiploma te halen!

Vakopleiding tot (assistent-)makelaar

De Academie voor Vastgoed biedt de beste opleiding om assistent- of zelfstandig makelaar te worden. Ieder jaar heeft de Academie voor Vastgoed de hoogste slagingspercentages bij de makelaarsexamens, en ook beoordelen de examenkandidaten de Academie voor Vastgoed als beste opleider. Op de pagina vakopleidingen vindt u meer informatie over de opleiding tot makelaar. 

Jaarlijkse educatie voor makelaars (RMT)

Als makelaar bent u mogelijk aangesloten bij VastgoedCert. Bij het lidmaatschap van VastgoedCert hoort een jaarlijkse educatieverplichting. De Academie voor Vastgoed biedt zowel de verplichte als de facultatieve cursussen om hieraan te voldoen. Op de zoekpagina kunt u eenvoudig zoeken in ons cursusaanbod naar de cursus die past bij uw jaarlijkse educatieverplichtingen.

Meer weten over de studieverplichtingen van de registers? Hier vindt u een volledig overzicht. Wilt u er zeker van zijn dat u elk jaar op de meest efficiënte manier aan al uw verplichtingen voldoet? Geef u dan op voor de Studieadvies Service.

Jaarlijkse educatie voor de assistent- en kandidaat-makelaar (ARMT en KRMT)

Wanneer u als assistent- of kandidaat-makelaar geregistreerd bent in het ARMT- of KRMT-register van SVMNIVO heeft u ook een educatieverplichting. Meer informatie hierover vindt u op de website van SVMNIVO. U kunt zich bij hen opgeven voor de cursussen, de Academie voor Vastgoed is wel betrokken bij de organisatie hiervan. 

image

Heeft u een vraag?

Neem contact op
030 - 608 51 60
info@academievoorvastgoed.nl

In één keer aan al uw studieverplichtingen voldoen? image title

Uw tijd is kostbaar, dat begrijpen we bij de Academie voor Vastgoed. Met een cursuspakket boekt u in één keer al uw jaarlijkse educatie voor een of meerdere registers en kamers. De pakketten worden aangeboden op verschillende locaties in het land. 

Meld u vandaag nog aan via een van onderstaande links.

 Wilt u liever een persoonlijk advies? Meld u dan aan voor onze Studieadvies Service