image title
image title
image title

De beste worden in wat u doet.

Een goede makelaar is op de hoogte van de laatste juridische zaken, bouwkunde, marketing en financiën. Daarnaast is hij in staat zijn of haar klanten bij het aan- of verkopen van een huis te adviseren en te ondersteunen. Een makelaar dient over veel verschillende soorten competenties te beschikken en het vak is ontzettend veelzijdig.

De huizenmarkt is flink aangetrokken en met name in de randstad is een enorme vraag naar versterking op makelaarskantoren. Deze aantrekkende markt biedt dus veel kansen voor nieuwe (assistent-)makelaars; dit is dus een goed moment om uw makelaarsdiploma te halen!

Vakopleiding tot (Assistent-)Makelaar

De Academie voor Vastgoed biedt de beste opleiding om Assistent-Makelaar, Kandidaat-Makelaar of Register-Makelaar te worden. Ieder jaar heeft de Academie voor Vastgoed de hoogste slagingspercentages bij de makelaarsexamens, en ook beoordelen de examenkandidaten de Academie voor Vastgoed als beste opleider. Op de pagina vakopleidingen vindt u meer informatie over de opleiding tot makelaar. 

Jaarlijkse educatie voor makelaars (RMT)

Als makelaar bent u mogelijk aangesloten bij VastgoedCert. Bij het lidmaatschap van VastgoedCert hoort een jaarlijkse educatieverplichting. De Academie voor Vastgoed biedt zowel de verplichte als de facultatieve cursussen om hieraan te voldoen. Op de zoekpagina kunt u eenvoudig zoeken in ons cursusaanbod naar de cursus die past bij uw jaarlijkse educatieverplichtingen.

Meer weten over de studieverplichtingen van de registers? Hier vindt u een volledig overzicht. Wilt u er zeker van zijn dat u elk jaar op de meest efficiënte manier aan al uw verplichtingen voldoet? Geef u dan op voor de Studieadvies Service.

Jaarlijkse educatie voor de assistent- en kandidaat-makelaar (A-RMT en K-RMT)

Wanneer u als Assistent- of Kandidaat-Makelaar geregistreerd bent in het A-RMT- of K-RMT-register van SVMNIVO heeft u ook een educatieverplichting. Meer informatie hierover vindt u op de website van SVMNIVO. U kunt zich bij hen opgeven voor de cursussen, de Academie voor Vastgoed is wel betrokken bij de organisatie hiervan. 

image

Heeft u een vraag?

Neem contact op
030 - 608 51 60
info@academievoorvastgoed.nl

Corona update – vanaf 1 september ook weer op locatie!image title

Vanaf 1 september geeft de Academie ook weer op locatie les! Uiteraard rekening houdend met alle dan geldende COVID-maatregelen.

Voor diegenen die zich nog niet comfortabel voelen bij het samenkomen in een lokaal worden verschillende cursussen en vakopleidingen nog steeds in ons virtuele klaslokaal aangeboden. Je kunt dus zelf kiezen: volg je de les op locatie of kies voor de locatie ‘Zoom’ en doe je waar maar wilt mee in ons virtuele klaslokaal.

Voor vragen zijn wij bereikbaar op telefoonnummer 030 608 51 60.

Altijd op de hoogte zijn van het laatste nieuws? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief.