image title
image title
image title

De beste worden in wat u doet.

Huur en verhuur is een specialistisch vakgebied dat vraagt om kennis van onder andere procedures, huurrecht, productkennis, inspecties, selectieprocedures en communicatieve vaardigheden. Uw klant mag ervan uitgaan dat hij een partij inschakelt met kennis van de markt en regelgeving en bovendien ervaring heeft in het zorgvuldig verhuren van woningen. Wij helpen u graag de beste te worden in uw vak.

De Academie voor Vastgoed heeft een breed aanbod opleidingen en cursussen waarmee u zich (nog) verder kunt ontwikkelen in het vakgebied huur en verhuur. U kunt kiezen voor eendaagse cursussen of voor een leerlijn die bestaat uit meerdere bijeenkomsten.
 
Cursussen (een dag)

Huurrecht basis: bedrijfsruimten
Het verhuren van bedrijfsruimten is een vak apart. Voor iedereen die werkzaam is in de makelaardij en graag meer wil weten over het (ver)huren van bedrijfsruimte/beleggingsobjecten en het adviseren rondom huurovereenkomsten voor bedrijfsruimten is de cursus ‘huurrecht basis: bedrijfsruimten’ uitermate geschikt.

Taxeren woning in verhuurde staat
Nog nooit zijn er zoveel woningen gekocht door binnen- en buitenlandse beleggers met als doel deze te verhuren als in 2018. Er werden in dit jaar 46.000 huurwoningen aangekocht, voor een waarde van 8,5 miljard euro. Reden te meer om u aan te melden voor de cursus ‘Taxeren financiering woning verhuurde staat’. Na afloop beschikt u over alle kennis benodigd voor het opstellen van een taxatierapport voor financiering van een verhuurde woning én kunt u zich op laten nemen in de database van Woonfonds waar adviseurs en particulieren zoeken naar geschikte taxateurs.

Actualiteiten huur- en verhuur
Een update rondom de wet en regelgeving huur- en verhuur van woningen. U leert over de gevolgen van de nieuwe wetgeving, rechtsregels, taken en verantwoordelijkheden van de huurder en verhuurder omschrijven.

Meerdaagse opleiding

Leerlijn Huur & Verhuur
De verhuurmarkt is volop in beweging. Steeds meer mensen overwegen een huurwoning en ook de variëteit aan huurwoningen neemt toe als gevolg van herbestemmen en renoveren. Dit biedt extra kansen voor verhuurmakelaars. Wilt u mee in deze ontwikkelingen? Volg dan (een onderdeel van) de Leerlijn Huur & Verhuur. Deze leerlijn behandelt de commerciële, juridische, economische en bouwkundige aspecten van de huurwoning en het verhuurproces. Onze docenten zijn actief op diverse terreinen van de huurmarkt en beschikken over een ruime proces- en advieservaring. Zij delen hun kennis met u aan de hand van praktijkvoorbeelden, zodat u de lesstof direct kunt toepassen.
 

image

Heeft u een vraag?

Neem contact op
030 - 608 51 60
info@academievoorvastgoed.nl

Educatieverplichting 2020 bekend

image titleKlik hier voor een overzicht van jouw educatieverplichtingen voor aankomend jaar. 

Ben je makelaar en taxateur Wonen? Klik dan hier om je aan te melden voor ons Pakket Wonen 2020.

Ben je makelaar en taxateur BV en Wonen? Klik dan hier om je aan te melden voor ons Pakket Wonen en BV 2020 

Ben je makelaar en taxteur BV? Klik dan hier om je aan te melden voor ons Pakket BV 2020