image title
image title
image title

De beste worden in wat u doet.

Het verhuren van woningen in Nederland is een complexe aangelegenheid met talloze valkuilen, op het gebied van gecompliceerde wet- en regelgeving, rechten, plichten en voorwaarden. Als huurspecialist wordt ervan u verwacht dat u de verhuurder wijst op deze valkuilen. uw klant mag ervan uitgaan dat hij een partij inschakelt met kennis van de markt en regelgeving en bovendien ervaring heeft in het zorgvuldig verhuren van woningen. Wij helpen u graag de beste te worden in uw vak.

Verdiepen in Huur en Verhuur

De Academie voor Vastgoed biedt een breed opleidingsaanbod voor het opdoen van de juiste kennis en vaardigheden. Zo kunt u een speciale leerlijn om verhuurspecialist te worden. Ook zijn er diverse eendaagse cursussen op het gebied van huur. Een greep uit het aanbod voor (startende) huurspecialisten:

image

Heeft u een vraag?

Neem contact op
030 - 608 51 60
info@academievoorvastgoed.nl

In één keer aan al uw studieverplichtingen voldoen? image title

Uw tijd is kostbaar, dat begrijpen we bij de Academie voor Vastgoed. Met een cursuspakket boekt u in één keer al uw jaarlijkse educatie voor een of meerdere registers en kamers. De pakketten worden aangeboden op verschillende locaties in het land. 

Meld u vandaag nog aan via een van onderstaande links.

 Wilt u liever een persoonlijk advies? Meld u dan aan voor onze Studieadvies Service