image title
image title
image title

De beste worden in wat u doet.

Heeft u een bestuursfunctie binnen de NVM of elders? Ook dan kunt u terecht bij de Academie voor Vastgoed voor relevante cursussen en training. Hieronder vindt u drie trainingen. Heeft u interesse? Neem dan contact met ons op om te kijken of u in aanmerking komt voor een van onderstaande traingingen:

  • Vergadertechnieken
  • Effectieve beïnvloeding
  • Leergang leiderschap

Specifiek voor de NVM

De groei van de bestuurderstrainingen is ontstaan omdat binnen het Algemeen Bestuur van de NVM is afgesproken dat er een Bestuurdersacademie opgericht wordt met als doel de NVM nog verder te kunnen professionaliseren. De NVM is een vereniging van formaat en deze vereniging besturen is een hele verantwoordelijkheid. Bestuursleden krijgen de mogelijkheid om verschillende traingingen te volgen om deze professionliseringsslag te kunnen maken. Bent u lid van de ledenraad of van het bestuur van de NVM? Dan zijn deze cursussen voor u bijzonder relevant.

 

image

Heeft u een vraag?

Neem contact op
030 - 608 51 60
info@academievoorvastgoed.nl

image titleBenieuwd naar nieuwe manieren om huizenbezitters voor u te als verkoopmakelaar te laten kiezen?
Om de huizenbezitter van uw verkoopplan te overtuigen? Of bent u op zoek naar slimme manieren om samen te werken met projectontwikkelaars? Meld u dan vandaag nog aan voor de Themadag Wonen op 13 juni aanstaande!

Top sprekers zoals oud wereldkampioen debatteren Sharon Kroes, visionair Wim Davidse  maar ook NVMs eigen Eric De Graaf vertellen u alles wat u moet weten over overtuigen, acquisitie, samenwerken en positioneren. Deze dag wilt u niet missen! U ontvangt tevens zes studiepunten in de kamer Wonen van VastgoedCert en NRVT.

Voor meer informatie of om u direct aan te melden klikt u hier.