image title
image title
image title

De beste worden in wat u doet.

Heeft u een bestuursfunctie binnen de NVM of elders? Ook dan kunt u terecht bij de Academie voor Vastgoed voor relevante cursussen en training. Hieronder vindt u drie trainingen. Heeft u interesse? Neem dan contact met ons op om te kijken of u in aanmerking komt voor een van onderstaande traingingen:

  • Vergadertechnieken
  • Effectieve beïnvloeding
  • Leergang leiderschap

Specifiek voor de NVM

De groei van de bestuurderstrainingen is ontstaan omdat binnen het Algemeen Bestuur van de NVM is afgesproken dat er een Bestuurdersacademie opgericht wordt met als doel de NVM nog verder te kunnen professionaliseren. De NVM is een vereniging van formaat en deze vereniging besturen is een hele verantwoordelijkheid. Bestuursleden krijgen de mogelijkheid om verschillende traingingen te volgen om deze professionliseringsslag te kunnen maken. Bent u lid van de ledenraad of van het bestuur van de NVM? Dan zijn deze cursussen voor u bijzonder relevant.

 

image

Heeft u een vraag?

Neem contact op
030 - 608 51 60
info@academievoorvastgoed.nl

Beste bezoeker,image title

Wegens werkzaamheden is de ingang aan de noordkant van parkeergarage Stadshuis vanaf 26 augustus met de auto* niet bereikbaar. 

Dit betekent dat u, indien u met de auto naar de Academie voor Vastgoed reist, moet navigeren naar de Tinnegieterstede 1 (3431 HW Nieuwegein). Hier kunt u de parkeergarage in rijden. Vervolgens kunt u de parkeergarage te voet aan de noordzijde verlaten zoals u gewend bent.

Bij vragen kunt u uiteraard te allen tijde contact met ons opnemen. 

Team Academie voor Vastgoed

*Met de fiets of lopend kunt u de parkeergarage nog wel aan de noordkant bereiken.