image title
image title
image title

De beste worden in wat u doet.

Heeft u een bestuursfunctie binnen de NVM of elders? Ook dan kunt u terecht bij de Academie voor Vastgoed voor relevante cursussen en training. Hieronder vindt u drie trainingen. Heeft u interesse? Neem dan contact met ons op om te kijken of u in aanmerking komt voor een van onderstaande traingingen:

  • Vergadertechnieken
  • Effectieve beïnvloeding
  • Leergang leiderschap

Specifiek voor de NVM

De groei van de bestuurderstrainingen is ontstaan omdat binnen het Algemeen Bestuur van de NVM is afgesproken dat er een Bestuurdersacademie opgericht wordt met als doel de NVM nog verder te kunnen professionaliseren. De NVM is een vereniging van formaat en deze vereniging besturen is een hele verantwoordelijkheid. Bestuursleden krijgen de mogelijkheid om verschillende traingingen te volgen om deze professionliseringsslag te kunnen maken. Bent u lid van de ledenraad of van het bestuur van de NVM? Dan zijn deze cursussen voor u bijzonder relevant.

 

image

Heeft u een vraag?

Neem contact op
030 - 608 51 60
info@academievoorvastgoed.nl

Verbaal Meesterschap, dé sleutel tot uw succes!

image title

In samenwerking met Denk Producties presenteren wij u op 3 oktober 2019 dé leiderschapstrainer van Nederland: Remco Claassen.

Remco deelt op deze dag zijn beste inzichten voor het eerst exclusief voor makelaars en taxateurs. Persoonlijke overtuigingskracht is de sleutel tot uw succes. Dit is hét moment om een verbale voorsprong te nemen op uw concurrent.
Schrijf u vandaag nog in*.

*6 PE-punten VastgoedCert en NRVT (niet voor WOZ)